Rešitev testa

Največ odgovorov A – JASNOVIDNOST

 

Razvit imaš vizualen čut in najprej opaziš videz oseb, krajev, vsega okoli sebe, preden svojo pozornost usmeriš v kaj drugega. Umetniško nadarjena oseba, obdarjena z ustvarjalnostjo. Vizualna harmonija ti veliko pomeni in ceniš vse kar je lepo na oko. S svojim notranjim vidom, verjetno  lahko vidiš utripajoče in svetlikajoče lučke in odgovore dobivaš skozi slike. Zate je zelo pomembno, da si vsako željo vizualiziraš kajti tako najlažje prideš do uresničitve.

Vesolje s teboj komunicira v vizualnih podobah v umu in z zunanjimi znamenji  (ponavljajoče številke, metulji, kovanci na tleh, ipd.) Zaupaj tem znamenjem!

Največ odgovorov B – JASNOČUTNOST

 

Svet okoli sebe doživljaš s čustvi in telesom. Izjemno občutljiva oseba, ki se v preveliki gneči ne počuti dobro. Ker vse čutiš se veliko krat zgodi, da zamešaš tuja čustva s tvojimi. Si izjemno sočuten in pogosto čutiš bolečino drugih, kljub temu, da se tega morda ne zavedaš. Mogoče se prenajedaš ali pa predajaš drugim odvisnostim, da se lažje spopadaš z vsemi silnimi čustvi. Pomagati drugim te zelo osrečuje.

Vesolje komunicira s teboj preko tvojega telesa in srca. Ko si na pravi poti čutiš radost. Ko so potrebne spremembe ali zdravljenje pa občutiš grozen strah. Ko si moraš vzeti počitek, čas zase, sprostitev, občutiš utrujenost. Začutiš lahko, če je oseba vredna zaupanja ali ne in tvoji občutki v trebuhu so vedno pravilni. Med komuniciranjem z duhovnim svetom, čutiš spremembe v ozračju, temperaturi in telesu. Nikar ne spreglej  teh znamenj!

Največ odgovorov C – JASNOVEDNOST

 

Si intelektualec, ki sprejema sporočila direktno skozi svoje misli. Večinoma poznaš dejstva ne da bi se pred tem informiral ali učil. Kot da bi ti nekdo sipal  informacije v možgane. Raje si v družbi ljudi kjer so zate zanimive teme, vsi ostali pogovori te več ali manj dolgočasijo. Si zelo znajdljiva oseba, v vsaki okoliščini in situaciji. Tudi, če si dan pre pokvarjen aparat, ki ga nujno potrebuješ, boš našel način, da ga brez navodil sam popraviš.  

Vesolje s teboj komunicira  preko ne ubesedenih vtisov, ki jih prejmeš v svoj um. Prejemaš briljantne ideje, izume, projekte, posle, ki jih nikar ne smeš prezreti. Vesolje  na ta način uslišuje  tvoje molitve. Sledi jim!!!

Največ odgovorov D – JASNOSLUŠNOST

 

Si izjemno občutljiv na glasen zvok. Melodije pesmi si z lahkoto zapomniš. Imaš zelo inteligenten sluh. Zato se, če se le da, izogibaj prvih vrst na koncertih in da lažje zaspiš uporabi čepke za ušesa. Verjetno se ti dogaja, da ti občasno zvoni v ušesu, ali slišiš višje frekvence, čudne zvoke. Vse to so zate pomembna znamenja, da moraš biti pozoren. Morda na pravkar doživeto situacijo, besedo ali misel…….

Vesolje s teboj komunicira  z besedami, ki jih slišiš v svojem umu ali izven njega. V pomembnih situacijah te morda glas, ali pisk opozori na nevarnost. Glas, ko vesolje komunicirajo s teboj, tudi če je opozorilen je vedno ljubeč. Bodi pozoren na vse zvoke in glasove, ki jih sprejemaš. Skozi njih te vodi vesolje. 

S katerimi tehnikami in načini lahko izboljšaš intuicijo si preberi na naslednji strani…….