Večer pred polno luno ali na večer polne lune naredi tako:
Sprazni denarnico vsega denarja (kovancev in papirnatih), kartice lahko ostanejo notri. Poskrbi, da v denarnici NI računov, položnic in podobnih zadev. To nikakor ne drži v denarnici, ampak takoj po prihodu domov pospravi na svoje mesto. 

Pojdi do okna. Iz vsakega okna ni vidna luna, včasih ne tudi zaradi vremena, ampak ni pomembno, da jo vi vidiš. Ona je na nebu.

Odpri denarnico in jo drži v levi roki, desnico položi na srce, poglejte v nebo, ter iz globine svojega srca, tako da resnično občutiš kaj govoriš.

Izreci: 

Draga mogočna luna s tvojo izjemno močjo in manifestacijo, prinesi k meni obilje in blaginjo, naj neomejen pretok finančnega obilja v denarnico cel mesec priteka, prinesi radost do vsakega človeka.

Za nekaj trenutkov obstani in močno vizualiziraj kako ti v sedaj odprto denarnico priteka obilje (pazi na svoj fokus!)

Nato 9x prav tako iz srca izreci NAPOLNI SE.

Denarnico pusti (znotraj) na okenski polici odprto celo noč. Zjutraj vrni v njo denar in ritual je zaključen.

Cel mesec bo k tebi pritekalo obilje, zato opazuj njene magične učinke.

Prav tako kristale položi na okensko polico, da jih luna prečisti in napolni. Če imaš lončnice na notranji strani okna, jih lahko položiš na zemljo rože. Zjutraj bodo očiščeni in pripravljeni za nadaljnjo uporabo.

Ritual ponavljaj pri vsaki polni luni, vsak mesec, kot je opisano.

Vsak polni svoj denarnico in tega ne moreš početi za nekoga drugega.

Z uporabo številčnih nizov (po dr. Grabovoju), nošenjem v denarnici, boš pritok obilja še povečal.

Kartico obilja lahko naročiš na darja@sofijarelaks.si.

Darja je faca. 🙂 Prijetno predaja, prizemljeno, direktno, jasno, odločno. Te brcne v rit z zlatimi copatki. 😉 Ima veliko srce in res želi, da vsak dojame, da je vse v njem! Priporočam vsem, ki želite prijateljsko podporo na vaši poti. 🙏🌟🌈
Darya