Ah,
te nadležne
misli...

enostavne vaje in nasveti

RELEASE YOUR MIND

NASVETI

Kako izboljšati
počutje?

Vsaki, ko te napadejo nadležne misli in jih ne moreš utišati, si prični ponavljati 10 na minus 17 (niz dr. Grabovoja), ki deluje z namenom odstraniti vsako negativnost in vnesti mir. Ponavljaj toliko časa dokler ne potišajo. Pomembno je tudi, da se ne prepustiš samo sedenju, ampak se takoj lotiš delati karkoli fizično in ob tem ponavljaš 10 na minus 17. Poskusi

Veliko krat, ko se uležemo v posteljo naše misli postanejo aktivne in pričnemo analizirati kaj je bilo in kako bo. Zelo pomembno je s kakšno energijo in misli imaš 5 minut preden zaspiš, zato je pomembno, da si umirjen in sproščen. Eden od načinov je, da si najdeš vodeno meditacijo ali glasbo in z njo zaspiš, drugi prav tako pomemben pa najdeš zapisan pod ritualom. 

Medtem, ko mi spimo naša duša opravlja svoje naloge. Zato se velikokrat zbudimo zjutraj utrujeni in nenaspani. Kaj lahko narediš?  

  • povej ji, da bi se rad jutri zbudil naspan in spočit in naj ti to omogoči

Ker duša rada opravlja naloge, ji ne dovoli da kar tako tava ponoči, ampak ji zadaj naloge. Torej vse kar moraš postoriti naslednji dan, ji enostavno zvečer povej, da reši, uredi to pa to in ji prepusti. Videl boš kako bo dan in vsi dogodki potekali gladko in brez zapletov. 

Izredno pomembno je vsakodnevno izvajanje rituala hvaležnosti. Toda ne takega na katerega si sedaj pomislil. Zelo lahko je biti hvaležen za dobre stvari. Kaj pa za tiste slabe, negativne? Te so bistvenega pomena. Te nas učijo, z njimi rastemo se izpopolnjujemo. Zato se vsak večer zahvali za vse tisto slabo kar se ti je zgodilo skozi dan, vse kar si doživel in se te je dotaknilo. Ta ritual čudežno deluje. Poskusi….. 

Toggle Content

DIHAJ

Večkrat na dan zavestno naredi več globljih vdihov in izdihov. Ko se znajdemo v notranjem krču plitvo dihamo in s tem obdržimo stanje zakrčenosti. Z zavestnimi vdihi, vnesemo kisik v svoje telo in posledično popusti notranja napetost, ter se bolje počutimo.

REFERRAL LINK (3)

MEDITIRAJ

Meditacija ni bav bav in ne potrebuje predznanja, samo vztrajnost. Enostavno si poišči glasbo, ki ti ustreza, ali glas in se prepusti. Misli ti bodo švigale, toda ne obremenjuj se. Vaja dela mojstra. Če boš vztrajal boš kaj kmalu prišel v stanje brez misli, popolno tišino.

Nič ni tako črno kot zgleda na prvi pogled

GLASBA

umirjanje misli, sproščanje telesa, uma
in duha

UDOBNO SE NAMESTI IN PREPUSTI........

POSLUŠAJ

63 DNI VSAK DAN !!!!!

SPREMENI SVOJE MISLI Z ENOSTAVNO TEHNIKO:

Kako zaustaviti negativne misli ?

Ali si vedel, da vse kar počnemo 21 dni zaporedoma postane rutina in da če nekaj POČNEMO 63 DNI ZAPOREDOMA postane realnost?

Predstavljaj si, da imaš v glavi filmski trak kjer se vse zapisuje. 

To kar vidiš, slišiš, rečeš in celo pomisliš. Z poslušanjem tega video posnetka 63 zaporednih dni, se v ta filmski trak usidra vse to kar boš poslušal in postane tvoja realnost.

Bay bay negativne misli 

Tu ni potreben noben poseben postopek. 

Dovolj je, da si nadeneš slušalke in stisneš play.

Poslušaj kadarkoli v dnevu, a še najbolje je, da to storiš pred spanjem.

Če še morda ne veš:

Vse o čemu razmišljaš zadnjih 5 min preden zaspiš, preslikaš v naslednji dan. 

Zato že danes prični slikati svoje življenje v pravi smeri. Zelo pomembno je da posnetek poslušaš 63 dni zaporedoma. 

V primeru, da en dan pozabiš, je potrebno začeti od začetka.

 Uspešno kreiranje svoje nove realnosti