Grigorij Grabovoj, doktor fizike in matematičnih znanosti, akademik, avtor odkrivanja področja ustvarjalnih informacij in ustvarjanja izvirnih del o napovedovanju prihodnjih dogodkov in njihovem obvladovanju, popravljanju ter avtor poučevanja “O splošnem odrešenju in harmoničnem razvoju.”

Rodil se je 14. novembra 1963 v vasi Bogara okrožja Kirov okrožja Chimkent v Kazahstanu. Leta 1986 je na Državni univerzi v Taškentu diplomiral iz uporabne matematike in mehanike, specializiran za mehaniko.

Je akademski član Mednarodne informacijske akademije. Je dopisni član Ruske akademije znanosti. Je svetovalec ruske zvezne letalske službe in avtor odkritja ustvarjalnega informacijskega polja, ki vključuje vse informacijske vsebine in modele na vseh mestih vesoljsko-časovnega kontinuuma. Odkril je tudi metode pretvorbe informacij o posameznem delu v eno izmed znanih geometrijskih oblik; osnovne nastavitve diagnostike na daljavo in regeneracije vsake stvari v vsakem časovnem okviru s pretvorbo časa v prostorsko obliko.

Ima edinstvene sposobnosti jasnovidnosti, napovedovanja prihodnjih dogodkov in zdravilnih metod, ki so vse javno priznane. Znanstvene probleme rešuje z uporabo svojih sposobnosti izvenčutnega zaznavanja. Z osebnimi duhovnimi sposobnostmi je sposoben rokovati s fizičnimi predmeti ne glede na razdaljo, ozdravil je na stotine bolnikov brez lastne neposredne prisotnosti, kar dokazuje tradicionalna medicina in je podprta z uradnimi, notarsko overjenimi dokumenti o zdravljenju ozdravljenih oseb.

Svoje znanje deli z drugimi in tako je za vsako stvar, ki obstaja, vsak dogodek, vsako diagnozo, vsako živo bitje, itd,  dal številčni niz, ki nosi informacijo tega čemur je namenjen. 

Nizi delujejo v premeru 5m intenzivno in v premeru 74m, blagodejno vplivajo na vse prisotne. 

Uporaba je enostavna. Dovolj je, da niz nosite v svoji bližini, vse dokler ne opravi tega čemur je namenjen. 

Poglej video: 

Na voljo so različni priročni izdelki s številčnimi nizi za različna področja. S klikom na spodnji link, vstopiš v spletno trgovino.