sofija meditacija

1x letno meditacija in iniciacija z nadangelom Sophia

Ekskluzivna meditacija

ODPIRANJE SRCA Z NADANGELOM SOPHIA IN INICIACIJO 

 

Če bi radi čutili brezpogojno ljubezen do vseh in vsega, jo brezpogojno sprejemali in dajali, brez strahu, zadržkov, obsojanja, potem je ta meditacija namenjena vam.

Naša srčna čakra je transformator vseh občutkov, žalosti in bolečin iz nižjih treh energijskih centrov- čaker: korenske, spolne in sakralne. Kot že večina ve, je v teh energijskih centrih vse, odnos do družine, partnerstvo, samozavest, moč, odločnost, strah, finančna energija, kreativnost, ustvarjalnost, rodnost ( pri ženskah), žalost, zamera, lastna samoposoba, prizemljenost, varnost…..

 

A transformira lahko le v primeru, da je njen cvet odprt in napolnjen z božansko energijo. V nasprotnem primeru pride do čustvenih, psihičnih ali fizičnih blokad, oziroma bolečin. In posledično je prekinjen energijski  pretok v vse višje čakre, ki nam omogočajo, da se realiziramo in zaživimo v popolnosti s svojim dušnim namenom.

Čudovita meditacija, ki jo ponavadi izvajam samo okoli  dneva zaljubljenih 14.2., vam bo odprla srce do popolnosti in vas popeljala v stanje miru, brezpogojne ljubezni. Ker meditacija vsebuje tudi iniciacijo, bom vsakemu udeležencu posebej, odprla srce, da bomo lahko lažje pogledali vanj in očistili iz njegove notranjosti vso sivino. To je ena mojih najmočnejših meditacij in zaradi iniciacij med samo meditacijo so tu mesta zelo zelo omejena. Če začutite klic, dobrodošli.

Pred pričetkom meditacije bomo izvajali praktično zelo močno vajo odpiranja srca.

Ne zamudite tega čudovitega magičnega večera. Meditacija bo potekala sede na stolih, zato vas prosim, da se čimprej prijavite zaradi same organizacije in priprave. Neprijavljenih žal ne bom mogla sprejeti.

  • Kje: Sofija Relaks, ulica Talcev 14 Koper
  • Prispevek 30€
  • Prijave na: darja@sofijarelaks.si
  • Meditacijo vodi: Darja Sekulič
Close Menu
×
×

Cart

PRENOS BREZPLAČNE MEDITACIJE