KOZMOTERAPIJA

Kozmoterapija: Starodavna metoda, ki črpa iz modrosti naših prednikov in se skozi generacije prenaša kot dragoceno dediščino. Njena globoka povezanost z naravo, vesoljem in notranjim jazom omogoča celostni pristop k zdravljenju in preobrazbi. To ni le metoda; je potovanje k sebi, kjer se srečajo vaša notranja moč in neizmerne energije vesolja. V času, ko smo vsakodnevno izpostavljeni stresu, negativnosti in energetskim blokadam, kozmoterapija postane orodje, ki vam lahko pomaga prebuditi vašo notranjo zdravilno moč in odstraniti blokade na poti k srečnejšemu in bolj izpolnjenemu življenju.

Zakaj potrebujete kozmoterapijo?

  • Vzpostavitev Samozdravljenja: Vaše telo je neverjeten sistem, sposoben samozdravljenja, če mu omogočite pravo okolje. Kozmoterapija aktivira telesne procese samozdravljenja, podpira vaš imunski sistem in spodbuja fizično blaginjo.
  • Osvoboditev Blokad: Energetske blokade lahko povzročijo čustveno in fizično nelagodje ter ovirajo vaš osebni in duhovni razvoj. Kozmoterapija pomaga odstraniti te blokade, kar vam omogoča, da se osvobodite preteklih travm, strahov in omejujočih prepričanj.
  • Globoka Sprostitev in Notranji Mir: S pomočjo kozmoterapije lahko dosežete globoko sprostitev, ki vam omogoča, da se povežete z vašim notranjim jazom in doživite občutek notranjega miru.
  • Dvig Energije in Vitalnosti: Kozmoterapija vam pomaga uravnotežiti vašo energijo, povečati vitalnost in izboljšati vaše splošno počutje.
  • Osebna Rast in Razvoj: Kozmoterapija je tudi pot do osebne rasti in razvoja. Pomaga vam spoznati sebe na globlji ravni, razumeti svoje resnične potrebe in želje ter se usmeriti na pot k uresničenju svojega polnega potenciala.

Rezultati že po prvi terapiji: Mnogi posamezniki poročajo o občutku olajšanja, sprostitve in globljega povezovanja s seboj že po eni terapiji, kar je močan dokaz o učinkovitosti kozmoterapije.

Univerzalna Moč Samozdravljenja: Kozmoterapija deluje na vseh ravneh našega bitja, naslavljajoč širok spekter težav s celostnim pristopom, ki obravnava človeka kot celoto.

Kozmoterapija je most med starodavnimi modrostmi in sodobno znanostjo, ki ponuja priložnost za celostno zdravljenje, preobrazbo in osebno rast. Ne glede na vaše težave, kozmoterapija lahko pomaga odkriti in aktivirati vašo notranjo zdravilno moč, vodijoč vas k srečnejšemu, bolj izpolnjenemu in harmoničnemu življenju. To je darilo, ki vam pomaga živeti bolj srečno, izpolnjeno in zavestno življenje.

Ne dovolite, da vas blokade in omejitve ovirajo na poti k vašemu najboljšemu jazu. Odkrijte moč kozmoterapije in se podajte na pot transformacije, ki vas bo vodila k sreči, harmoniji in notranjemu miru.

Prispevek: 35€ (ena terapija)

Dostopnost naših storitev za vse je ključnega pomena.

Otroci do 14. leta starosti in težji bolniki imajo pri nas terapije brezplačno.

Kozmoterapija termin

  • npr: 16.1.24 med 9 in 12 uro

MNENJA STRANK: 

Izziv: poslabšanje sluha in šumenje v ušesih

Luca se je soočila s poslabšanjem sluha iz neznanega vzroka, slišala je le 35% na enem ušesu, poleg tega pa jo je mučilo še šumenje v ušesih. V iskanju rešitve sva skupaj opravili tri seanse kozmoterapije.

Rezultat: popolna obnova sluha in mir v ušesih

Rezultati so bili nič manj kot osupljivi – normalizacija sluha in popolna sprostitev šumenja v ušesih. Luca je ponovno dosegla 100% slušno zmožnost, kar je preseglo vsa pričakovanja.

Izjava Stranke: Preobrazba z Kozmoterapijo

“Kozmoterapije so mi ponudile ogromno podporo na poti k ozdravitvi. Že po prvi terapiji sem začutila cirkulacijo in neko krožno energijo, ki se je širila po celem telesu. Okrog glave me je obdajala nežna toplota, izboljšanje sluha pa sem začutila postopoma, že od prvega dne terapije. Stanje se je z vsakim dnem izboljševalo. Teden dni po končanih terapijah sem imela kontrolni pregled na ORL, kjer je bilo stanje ocenjeno kot brez posebnosti, razen minimalnega prizadetega sluha v levem ušesu. Med terapijami sem občutila močnejšo cirkulacijo po celem telesu in globoko pomirjenost… Hvala, ker lahko spet normalno slišim. Hvala, da si.” ❤️ Luca

Luca je s kozmoterapijami doživela izjemno preobrazbo, ki ji je vrnila ne le slušne zmožnosti, ampak tudi mir in harmonijo. Njena zgodba je dokaz moči kozmoterapije in njenega vpliva na celostno dobro počutje.

Za terapijo pri Darji sem se odločil po utrpeli poškodbi hrbtne mišice, bolečinah v kolkih in dimljah, ki so bile posledica preutrujenosti ali pretreniranosti, saj živim od športa. Bil sem dobesedno na robu izgorelosti. Iskal sem nekaj novega in danes, po končanih terapijah, sem izjemno vesel svoje odločitve. Občutki med terapijami so bili zame neverjetni; še nikoli se nisem počutil tako regeneriranega in polnega pozitivne energije. Po vsaki terapiji sem čutil prijetno utrujenost, zato sem si vzel nekaj ur časa za počitek ali spanje, ki mu je sledila neverjetna energija in dobesedna poživitev. Najpomembnejše pa je, da so se bolečine po vsaki terapiji neverjetno zmanjševale. V bodoče nameravam redno osveževati svoje telo s terapijami pri Darji. Teh nekaj besed ni nič v primerjavi s tem, kar  dobim,  zato ti ponovno izrekam ogromen HVALA! Damir

Že štiri mesece se spopadam s težavami v križu, natančneje z išiasom. Težave so se mi občasno zmanjševale in povečevale. Poskusila sem že mnogo terapij, vendar nobena ni v celoti odpravila bolečin. Odločila sem se za tri protibolečinske terapije pri gospe Darji. Že po prvi terapiji so se bolečine zmanjšale za 70%. Počutila sem se izjemno sproščeno. Čeprav sem bila doma utrujena, mi je počitek pomagal, da sem se počutila bolje. Druga terapija je bila izjemno boleča, vendar koristna, in po njej sem se počutila kot prerojena. Bilo je, kot bi z ramen odložila težak nahrbtnik, in nisem mogla verjeti, da so bolečine popolnoma izginile. Tretja terapija skoraj ni bila boleča, in po njej sem se počutila zelo dobro. Iskrena hvala.  Vilma

Za kozmoterapijo mi je povedala prijateljica, ki hodi k terapevtki Darji in jo ne more prehvaliti. Darja je oseba, ki posije v tvoje življenje kot sonček, ti odblokira s pomočjo dotikov določene točke, da tvoje telo lahko prične s samozdravljenjem. Tako te še dodatno energetsko obogati, ko sprosti vse blokade in telo postane pretočno za nove in lepe energije. .Telo nato potrebuje čas, da se pozdravi. Po vsem tem sem prerojena in hvaležna! Hvala, da si. Alenka

Moja hčerka je pričela s samo poškodovanjem pred 18-timi meseci. Najin odnos je bil vsak dan slabši. Vsak dan je manj prenesla mojo bližino, kljub temu da sem se trudila biti dobra mama. Iskala sem rešitev kako ji pomagati in po “naključju” izvedela za kozmoterapijo. Danes sem spet srečna mama. Ne samo, da se je njeno samo poškodovanje popolnoma prenehalo, temveč imava sedaj odnos poln zaupanja in ljubezni.

Hvala iz srca Tamara

Po zaključenih treh terapijah, nimam več ponavljajočih vnetij mehurja in jajčnikov. Vidim veliko spremembo v psihičnem počutju. Sem bolj umirjena in sproščena. Zbujam se z več energije, kar mi pomaga, da sem v svojem delu bolj zbrana in učinkovita.

hvala Klarisa

Moja kvaliteta življenja in sam pogled nanj, se je 100% spremenila. Končno sem našla nekaj, kar mi takoj pomaga z vidnimi rezultati. In kar je najlepše od vsega. Ponovno v sebi čutim dolgo iskani MIR. Nimam besed s katerimi bi se ti lahko dovolj zahvalila

Elena


Prikaz terapije z razlago 


Kozmoterapija termin

  • npr: 16.1.24 med 9 in 12 uro