OSEBNE TERAPIJE

Ni potrebno, da trpite zaradi bolečin, slabega počutja, pomanjkanja energije, ipd …

Se zavedaš, da ima tvoje telo izredno moč samozdravljenja?

Da si edino ti tista oseba, ki lahko tako kot je “pokvarila” svoje telo in počutje, to tudi “popravi”?

Telo se odziva na naš način življenja, občutke, mišljenje, govorjenje, na vse to, kar smo in kar sestavlja naš vsakdanjik. 

Z leti se v telesu veliko naštetega nakopiči, kar se začne odražati skozi različne oblike psiho – fizičnih blokad. 

Tako smo lahko nenehno utrujeni, nejevoljni, razdražljivi, pri nekaterih se lahko pojavijo celo depresija, anksioznost, panični napadi … Vse to ne vpliva le na psihično stanje človeka, temveč tudi na fizično zdravje posameznika. 

Ali veste, da ima vsako človeško telo izjemno moč samozdravljenja? Ta moč pa je zaradi vsega naloženega ohromljena. 

Kaj lahko storimo? Telesu moramo povrniti moč za njegovo naravno samozdravljenje. 

Kako to naredimo? Za svoje telo lahko poskrbimo z uspešno starodavno tehniko, ki odpravlja blokade. 

Kozmoterapija je skupek starodavnih tehnik, ki so jih naši predniki uporabljali za zdravljenje na vseh nivojih (telesnih, čustvenih, energijskih …), še v času, ko dostop do zdravnikov ni bil omogočen tako kot danes. 

Potek: Terapija poteka neposredno na fizičnem telesu, tako da terapevt ugotovi zablokirane dele in z dotiki spodbudi telo k samozdravljenju. Med samo terapijo, oseba čuti (tudi nejeverni Tomaži), kje so blokade. Ker blokade potekajo navzkrižno, se osebi med izvajanjem razloži, da poleg čutenja tudi razume. Iz kje blokada izvira, kaj jo je povzročilo in kakšen vpliv ima na telo ali psiho. Kar pripomore in omogoči telesu naraven, avtomatičen proces samozdravljenja. Posledično se takoj čuti izboljšanje fizičnega in psihičnega počutja. 

Razlika v počutju je vidna že po opravljeni prvi terapiji. 

Ko telo samo vzpostavi svoje ravnovesje, se povrne notranji mir, oseba ima večjo koncentracijo, boljše psihofizično počutje, več energije …

Poskrbite za svoje telo, saj je edino, ki ga imate, in je nezamenljivo!

Prispevek: 35€
Otroci do 14-tega leta brezplačno (od 15-18 let prispevek 15€) 

 

MNENJA STRANK: 

Moja hčerka je pričela s samo poškodovanjem pred 18-timi meseci. Najin odnos je bil vsak dan slabši. Vsak dan je manj prenesla mojo bližino, kljub temu da sem se trudila biti dobra mama. Iskala sem rešitev kako ji pomagati in po “naključju” izvedela za kozmoterapijo. Danes sem spet srečna mama. Ne samo, da se je njeno samo poškodovanje popolnoma prenehalo, temveč imava sedaj odnos poln zaupanja in ljubezni.

Hvala iz srca Tamara

Po zaključenih treh terapijah, nimam več ponavljajočih vnetij mehurja in jajčnikov. Vidim veliko spremembo v psihičnem počutju. Sem bolj umirjena in sproščena. Zbujam se z več energije, kar mi pomaga, da sem v svojem delu bolj zbrana in učinkovita.

hvala Klarisa

Moja kvaliteta življenja in sam pogled nanj, se je 100% spremenila. Končno sem našla nekaj, kar mi takoj pomaga z vidnimi rezultati. In kar je najlepše od vsega. Ponovno v sebi čutim dolgo iskani MIR. Nimam besed s katerimi bi se ti lahko dovolj zahvalila

Elena