MEDITACIJA ČIŠČENJE KARME

Vabljeni na posebno ekskluzivno meditacijo, s katero boste očistili karmo iz vseh prejšnjih in tega življenja. Če se vam nenehno na določenem področju zatika in ste poskusili že vse, kar bi lahko zadevo spreobrnilo, oziroma premaknilo naprej, potem je definitivno vzrok karma. Čiščenje le te, opuščanje zaobljub, zavez, pogodb, ipd, vas bo osvobodilo vsega. Presenečeni boste nad tem, kaj ste vse nosili iz življenja v življenje .

Vzemite si nekaj trenutkov in počasi preberite:

KRATEK OPIS MEDITACIJE:

Dragi moji, Sedite. Udobno se namestite in poskrbite, da vas naslednjih deset minut ne bo nič zmotilo. Globoko vdihnite in z izdihom izpustite vso napetost današnjega dne. Sedaj usmerite vso svojo pozornost nase in pomislite na svoje življenje. Z mislimi pojdite toliko nazaj, kolikor vam spomin dovoljuje. Pojdite vse do zgodnjega otroštva. Večina se bo spomnila trenutkov v vrtcu, v varstvu pri babici, varuški……V čas, ko smo sami navezovali stike z okolico, ko so nas starši prepustili v varstvo drugim osebam. Prvi občutki odtujenosti in prepuščenosti sami sebi. In čeprav smo takrat še nezavedno vedeli, da nas s starši povezuje določena nit, se je v nam porodil občutek ne- varnosti, osamljenosti. KARMIČNA VEZ S STARŠI.

Nato se pomaknite s spominom naprej v šolske klopi, kos se spletla prva pomembna prijateljstva. Spomnite se besed:«Prijatelji bomo za vedno«. KARMIČNA VEZ S PRIJATELJI. Koliko prijateljev za vedno ste imeli do sedaj?

V mladostniških letih, so se rojevale prve ljubezni. In verjetno vam še zdaj nekje v daljavi odzvanja izrečena zaobljuba. »Ti si moja edina in večna ljubezen«. Le kdo bi pozabil svojo prvo, nedolžno ljubezen. Koliko krat ste bili tako zaljubljeni do sedaj? Koliko takih zaobljub je bilo izrečenih? Kasneje, ko ste odrasli ste se morda tudi poročili. Opravili obred zaobljube, zaveze s partnerjem, ki se je kasneje izkazala za napačno odločitev in se ločili, ampak zaveza ostaja.KARMIČNA  ZAVEZA S PARTNERJEM. Koliko zavez imate za seboj?

So vam rekli, da imate dedno bolezen? No, dragi moji naj vam povem, da vse dedne bolezni so karmične vezi, ki, ko jih enkrat pretrgate, niste več vezani na svoje družinsko drevo in s tem tudi prekinete vsa nevarnosti, da zbolite zaradi tega. In sedaj dobro premislite koliko obljub, zaobljub, vezi, zavez ste v svojem življenju, do sedaj imeli. Veliko, ne? In če pogledamo, da ste se do sedaj bili reinkarnirali 10 krat ali 20 krat ali celo 50 krat in vse to počeli v vseh prejšnjih življenjih. Pomislite koliko nešteto vezi, ste si nadeli do sedaj. In vse to vas v tem življenju tukaj in zdaj bremeni, ovira, omejuje…..

Nastopil je čas, da se vsega enkrat za vselej osvobodite. Vrnete vse prstane, prekinete vse vezi, strgate vse stare pogodbe in zaživite brez bremen . Meditacija karmičnega čiščenja, je osvobajanje vseh zavez, zapriseg, obljub, razrešitev vsega kar smo si v tem življenju in vseh prejšnjih postavili kot omejitve, ki nas v sedanjem življenju omejujejo ali kakorkoli blokirajo. Če se želite osvoboditi vse stare karme in živeti samo s trenutno, potem je to čudovita meditacija, ki vas bo popolnoma osvobodila vsega.

Celotenga procesa čiščenja karme, so mi kot učitelju Diane Cooper school, predali njeni najboljši učitelji, ki jo že vrsto let uspešno izvajajo po celem svetu. Iz lastnih izkušenj in izkušenj dosedanjih udeležencev meditacije, vam lahko povem da, so spremembe že zelo hitro vidne. Na vseh področjih kjer ste obtičali, vas bo porinilo naprej.

Meditacija poteka 2x letno 

Termini v koledarju dogodkov 

Vodi: Darja Sekulič