AYNA LIGHT MEDITACIJA

EDINI v Sloveniji vam nudimo visoko razvito tehnološko napravo za meditacije
Meditacija s svetlobnimi impulzi

Učinki svetlobnih impulzov in točno določene glasbe v ozadju, nas popeljejo v stanje brez misli, prostora in časa. To stanje lahko primerjamo s stanjem ob uporabi Ayahuasce ali LSD, s tem, da svetlobni impulzi nimajo kemičnih učinkov in v trenutku ko se utripanje zaključi, je oseba popolnoma zavestna in prisotna tukaj sedaj. Ker je dana možnost spreminjanja frekvenc, je vsako doživetje drugačno in usmerjeno na to kar želimo izkusiti. Čeprav pričevanja udeležencev pričajo o različnem bolj globokem doživetju z enako uporabo frekvence.

Sedaj ni več izgovorov: Ne morem izklopit misli. Kajti igra barv, svetlobe in glasbe te tako prevzamejo, da preprosto ni prostora za misli.

Če želite doživeti resnično globoko meditativno stanje, vabljeni. Je kot prva ljubezen. Enkrat ko doživiš je nikoli ne pozabiš.

Opis:

Zakaj Ajna Light?

Svetloba Ajna je orodje, ki vam omogoča brezskrbno doživljanje meditacije. Svetloba proizvaja tudi spremenjena stanja zavesti, podobna DMT(dimetil triptamin). za mnoge ljudi. Vsako potovanje z Ajna Light je drugačna izkušnja, saj odraža uporabnikovo lastno zavest, ki se vedno spreminja. Uporabniki sčasoma vstopijo globlje v svoj notranji svet.

Svetloba Ajna je kot duhovno orodje edinstvena in zelo močna. Prednosti meditacije postajajo vse bolj očitne mnogim ljudem, ki živijo v stresnem življenju. Raziskave so pokazale, da meditacija izboljšuje delovanje možganov, fizično in psihično, skupaj z dobrim počutjem in zdravjem.

Prednosti Ajna Light :

 • razvijanja boljšega fokusa
 • pomnilnika
 • kognitivnih veščin
 • reševanja problemov
 • povečane neuroplastnosti
 • čustveno dobro počutje
 • obvladovanje stresa in upočasnitev staranja.
 • umirjen um
 • jasnost uma
 • jasnost uma
 • sproščena in mirna čustva
 • večja intuicija
 • prebujanje kreativnost
 • duhovni vpogled
 • meditativne izkušnje
 • loboka meditativna sproščenost
 • globoka meditativna sproščenost
 • potovanje iz telesa in astralne projekcije

Frekvence svetlobnega utripanja vključujejo možganske valove in vas sproščajo v sproščeno in meditativno stanje. Če so ti poudarjeni ali imate zaseden um, tudi če so vaše misli aktivne, medtem ko se vrsti svetlobno zaporedje, se boste samodejno prinesli v bolj sproščeno stanje. Ni vam treba poskušati ustaviti misli, samo opazujte občutke med svetlobno seanso.

Svetlobni impulzi vam pomaga vstopiti v meditativno stanje brez veliko let meditativne prakse.

Sistem Ajna Light uporablja zelo močne LED luči (5000 lumnov skupaj, enako kot halogenska žarnica s 250 W), ki utripa na specifične frekvence med 1Hz in 50Hz, da bi vključila uporabnikove možganske valove v vrsto stanj tranzicije, iz lahkega sproščujočega stanja do najglobljega meditativnega stanja. Globoka meditativna stanja aktivirajo pinealno žlezo, ki se nahaja v središču možganov (šesta čakra ali tretje oko). Ko je aktivirana, žleze žrela proizvaja DMT (dimetil triptamin) iz naravne aminokisline triptofan. Na podoben način kot halucinogene droge, lahko uporabnik med tem procesom pridobi velike duhovne vpoglede, a velik prednost uporabe luči Ajna je, da se ne spremeni kemija možganov, zato se učinek preneha takoj, ko se luči ustavijo. Obsežno testiranje z ljudmi iz različnih okolij in duhovnih interesov med razvojem svetilke Ajna je pokazal, da čeprav je vsaka oseba odgovorna in subjektivna je drugačen, vsaka seansa pa je drugačna tudi z isto glasbo in svetlobnim zaporedjem, rezultat je bil sproščanje in centriranje.

Uporabnik, ko je bil odprt in sprejemljiv, je bil prav tako sposoben iti na iskanje duš, potovanja in povezovanja s vodniki, elementali in druge zavesti zunaj ali znotraj sebe. Določene frekvence utripanja neposredno spodbujajo sproščeno, meditativno stanje, ki ustreza določenim možganskim valom. Ta učinek se imenuje hipogogični učinek, in se pojavlja naravno, kot ste med budnim in spanjem.

Te frekvence so:
Delta (globoko meditativno stanje): natančno večkratniki 4Hz, zlasti okoli 20Hz
Theta (stanje spanja): 4Hz – 8Hz in večkratniki
Alpha (opozorilo, sproščeno stanje): 8Hz – 13Hz in večkratniki
Beta (budno stanje razmišljanja): 13Hz – 30Hz in večkratniki
Gamma (zavestna zavest): 30Hz in več, še posebej 40Hz
Schumann Resonance (Zemlja elektromagnetni vrhovi, ki ustrezajo EEG alfa – theta): 8Hz, 14Hz, 20Hz, 26Hz, 33Hz, 39Hz, 45Hz in 51Hz

Svetloba Ajna uporablja najnovejše visoke svetleče diode, ki omogočajo hipogično stanje transa enostavno in hitro, in takoj, ko lučka Ajna preneha igrati svetlobne vzorce, sprejemnik se hitro lahko vrne v normalno stanje alfa ali beta možganov, brez stranskih učinkov Ayahuasca ali LSD.

Svetloba Ajna vas bo pripeljala na šamansko potovanje za povezavo s koreninami modrosti duše, ki stimulira črevesno žlezo, da odpre duševno vizijo v harmoničnem naravnem na močan način v ravnotežju s svojo lastno fiziologijo.

Če želite doživeti nekaj nepozabnega, izklopiti um in resnično doživeti potovanje, potem nikakor ne smete zamuditi te priložnosti.

Kje: Sofija relaks ulica Talcev 14 Koper
Trajanje :60 min 

Cena: 20€ 

Close Menu
×
×

Cart

PRENOS BREZPLAČNE MEDITACIJE