NENAD JANJETOVIĆ

Nenad Janjetović je rojen 1953 kot osmi otrok. Otroštvo je preživel v vasici blizu Prijedora BIH, kjer je zaključil osnovno šolo z obveznostmi , ki jih ima pastir in kmečki sin. Nato se je srednje šolsko izobrazbo pridobil v Pančevu, nadaljeval v Zagrebu in zaključil v Moskvi v Vseruskem znanstveno-raziskovalnem centru tradicionalne narodne medicine kot izšolan zdravilec z nazivom magister narodne medicine. 

V svojem dolgoletnem delu zdravilca je pomagal več kot 100.000 ljudem po celem svetu.

 V njegovih besedah slišimo starodavne modrosti in terapije temeljijo na uporabi starodavnih znanj, ki človeka povezujejo z naravo, kozmosom, ter ga vrnejo v prvotno naravno ravnovesje.

 Potekajo z uravnovešanjem duše, duha, telesa, uma, misli in zavesti.

Pritisni na naslov zgoraj za dostop do posnetka

Pritisni na naslov zgoraj za dostop do posnetka

Pritisni na naslov zgoraj za dostop do posnetka

Moja izkušnja z Nenadom in najino srečanje:

Po spletu okoliščin in velikemu naključju, sem bila povabljena na srečanje  z zelo posebno osebo, o kateri sem že slišala, nisem jo pa osebno nikoli spoznala. Takrat nisem niti zares vedela kako poseben je 😉 

Naj ti po resnici povem, da sem, tisto jutro, ko sem se odpravljala na srečanje z njim, v sebi iskala tisoč in en izgovor zakaj ne bi šla. Verjetno se je kaj podobnega kdaj zgodilo tudi tebi. Kljub tisoč in enemu notranjemu izgovoru, sem se premaknila in odšla na srečanje. 

In šok.

Že ob srečanju osebe, takoj začutim njegovo energijo in ta je bila zares posebna, z eno besedo božanska. 

Takoj sva začela s pogovorom in ko je govoril sem pomislila: Končno nekdo, ki nima prekritih namenov in je dobesedno čist v duši. 

Taki ljudje, res jih je malo, energijsko močno sijejo. 

Besed ni bilo veliko, takoj se je spravil v akcijo in na meni praktično pokazal kaj počne. 

Pomislila sem sej sem ok  “poštimana” čustveno, energijsko, fizično, toda ok, grem poskusiti, da vidim kaj počne. In šok.

Dotiki njegovih prstov so spravili na površje skozi bolečino, ki sem jo nekje več, drugje manj čutila na telesu, ne vem niti sama kaj. Ni je bilo veliko, ampak vseeno, bila je.

Po terapiji, prerojena. 

Kaj je počel ne vem.

Fizično zdravi, čustveno in energijsko zbalansira. Omogoči ti, da vidiš svojo avro in tretje oko. Vstopa v vse nivoje in te postavi v center. 

Hitro in učinkovito.

Čez njegove roke je šlo do sedaj čez 100.000 ljudi. Mnogi so se izognili operacijam, ozdraveli neozdravljivo, opustili antidepresive, se znebili strahu,itd……

To moram deliti z drugimi, me prešine misel. To mora vsak doživeti. Zato sem ga z odprtim srcem povabila v svoj center, da lahko dam možnost, tudi tebi, da ga doživiš.

Da, doživiš. Kajti njegovo terapijo lahko samo doživiš, težko jo je opisati. 

Ljudje se med njo lahko veliko smejijo, jočejo, nekateri kričijo. NI pomembno kakšne zvoke spustiš, vse razbremenjuje. 

Občutek na koncu. Prerojen.

Z veseljem je sprejel in tako z velikim  ponosom in počaščenostjo naznanjam, da izvaja individualne terapije enkrat mesečno, vsak mesec. 

Za več informacij o datumu klikni na gumb spodaj

Close Menu
×
×

Cart

PRENOS BREZPLAČNE MEDITACIJE