Mar
28
ned
Intenziv od doma 9 tednov – 9 meditacij – 9 iniciacij @ preko spleta
Mar 28 – Maj 23 (cel dan)
Intenziv od doma 9 tednov - 9 meditacij - 9 iniciacij @ preko spleta

V udobju vašega doma, se prepustite intenzivnem prebujanju na vseh nivojih. Vsako nedeljo dobite dostop do nove meditacije z iniciacijo, ki vas bo povzdignila na višji nivo in vam pokazala tako na čustvenem, energijskem kot na družbenem področju, kje ste, ter  vas nežno potisnila v veliko osebno preobrazbo.

Pričnemo 28.03.21 in ciklus se zaključi 23.05.21.

Te zanima?

Si pripravljen/a?

 

Potem te vabim, da si prebereš celoten spodnji opis:

 1. Ste pripravljeni na intenzivno duhovno prebujanje?

Tu je devet intenzivnih meditacij z iniciacijami, ki vam bodo poglobile potovanje tako znotraj sebe kot zunaj. Celoten teden po izvedeni iniciaciji niste samo na notranji preizkušnji, ampak tudi na zemeljski, v zunanjem fizičnem svetu.

Tako boste na primer po prejetju iniciacije upanja, cel teden bili na preizkušnji upanja. Lahko vas popelje v situacijo ker boste dotaknili dno obupa, ali vas povzdigne do točke, da si končno upate nekaj kar za do sedaj niste zbrali poguma.

Vse preizkušnje so odvisne od posameznika in njihov namen je balansirati potrebna področja. Zato se dogaja pri vsakemu posamezniku različno. Celoten proces balansiranja se ne konča po devetih tednih, ampak traja nekje približno šest mesecev, da se energije varno zasidrajo.

A spremembe v samem dojemanju okolice, življenja in sebe, so vidne že takoj po zadnji deveti iniciaciji. Občutek boste imeli kot da vam je nekdo po dolgem času obrisal zamegljena očala in sedaj drugače vidite. Da, videli boste onkraj fizičnega telesa. V dušo, v globino. Kar pomeni, da boste hitro prepoznali laži, videli pod masko ljudi in si s tem neverjetno olajšali sprejemanje odločitev.

Prav zaradi sidranja energij in preizkušenj tako zemeljskih kot notranjih je potreben enotedenski presledek za varno devet tedensko potovanje.

Prve dve iniciacije so izrednega pomena. Pripravijo posameznika na sprejemanje novih drugačnih energij,  zato brez opravljenih prvih dveh iniciacij ne morete sprejemati naslednjih.

Kaj se dogaja med devet tedenskim potovanjem:

 • kozmične iniciacije
 • menjava vzorcev
 • menjava dogodkov
 • spreminjanje preteklosti
 • vpogled v prihodnost
 • oproščanje
 • osvoboditev
 • samozdravljenje
 • potovanje v notranjost fizičnega telesa
 • vstop v organe
 • vstop v akaške zapise
 • potovanje v podzavest
 • vsak teden novo spoznanje
 • sprejemanje novih, močnejših energij

Skozi iniciacije boste pripravili svoje energijsko telo na sprejemanje svetih komponent duhovnega ravnotežja, kar vodi do stanja Kristusove Zavesti, ki je hkrati zadnja iniciacija. Iniciacija je nov začetek in premik v nov način bivanja. Je pomoč pri ozaveščanju, da smo utelešene duše. Lahko neposredno dvigne zavest ali pomaga pri njenem razvoju, da v nas spodbudi določene lastnosti. Ob sprejemanju 9-ih iniciacij se razvija vaša duhovnost in zavest in skozi časovni proces vstopate na pot vaše misije. A vedeti morate, da iniciacije niso nadomestila za nadaljnje delo na osebnostni in duhovni rasti. Do izboljšanja pride zato, ker iniciacije prejemniku trajno podarijo šakti – nefizično energijo. Iniciacije, ki jih opravite samo enkrat v življenju in delujejo večno, vam bodo spremenile življenje na vseh nivojih in področjih. Preobrazba je tako korenita, da niso primerne za tiste, ki so zgolj navdušeni nad zamislijo, da bi nekaj spremenili. Namenjene so posameznikom, ki so pripravljeni na spremembe in si jih globoko želijo.

Pripravljalni iniciaciji:

1.Energijska iniciacija za okrepitev subtilnih teles. To so zelo močne energijske frekvence, zato je nujno, da se naša subtilna telesa okrepijo in se tako frekvence zadržijo in varno prevajajo.
2.Proti slepilna iniciacija deluje na opuščanju vseh slepil in iluzij. Šakti energija proti slepilne iniciacije bo nadaljevala delo v vas vse do konca življenja. Pomagala vam bo odkriti svoja slepila in vam jih pomagala opustiti. Prepoznavanje in opuščanje slepil je vseživljenjski proces.

Sedem energijskih blagoslovov:

3. blagoslov upanja; preko katerega nam vse stvari postanejo mogoče in izvedljive

4. blagoslov diha; nam pomaga pri osvobajanju omejitev iz preteklosti

5. blagoslov ljubezni; pomaga varno odpreti naše srčno središče

6. blagoslov sočutja; odpira sočutje do vseh živih bitij

7. blagoslov dušne zavesti – zavedanja; pomaga na mentalni ravni poenotiti nižje in višje ravni

8.blagoslov integracije materije in duha; predanost abstraktnega idealizma, odpiranje srca, in uma k Stvarniku

9.blagoslov Kristusove zavesti; vsemogočne, vse razširjene in veličastne brezpogojne ljubezni, spojitev materije in duha, ki se manifestirajo v življenju.

Presledek med meditacijami-iniciacijami  je en teden.

Med iniciacijo je obvezna uporaba slušalk!!!

Meditacije so posnete v snemalnem studiu in nekatere vsebujejo specialne efekte za bolj intenzivno in globoko doživljanje. Pri vsaki iniciaciji dobite opis kaj lahko od nje pričakujete in kaj se vam bo skozi teden  dogajalo. Vse je odvisno od stopnje vaše zavesti. Manj kot je razvita, bolj bodo iniciacije intenzivne, večje bodo zemeljske preizkušnje.

Termini iniciacij:

 1. iniciacija 28.03.21
 2. iniciacija 02.04.21
 3. iniciacija 11.04.21
 4. iniciacija 18.04.21
 5. iniciacija 25.04.21
 6. iniciacija 02.05.21
 7. iniciacija 09.05.21
 8. iniciacija 16.05.21
 9. iniciacija 23.05.21

Vsako nedeljo dobite geslo za dostop. Geslo je veljavno 24 ur. V tem času morate opraviti tekočo iniciacijo.

Poleg dostopa dobite tudi kratek opis tekoče iniciacije in kaj lahko od nje pričakujete.

Cena :225€ (možnost plačila na 2 obroka 112,50€) Pri prijavi dopišite, če želite na 2 obroka.

 

Apr
3
sob
Spletni tečaj Prebujena Modrost- Kanaliziranje @ videokonferenca - zoom
Apr 3 @ 9:00 dop – Jun 5 @ 12:00 pop

PREBUJENA MODROST

Vse o kanaliziranju in prebujanju intuicije

Spletni tečaj namenjen vsem, ki v življenju želijo nekaj več

 

Kamor koli se obrneš, te povsod obkrožajo ljudje, ki ti govorijo, kaj naj narediš, kako naj živiš in kaj naj si misliš (oh ja, pa tudi kdaj in kako naj kaj narediš).

Čez nekaj časa vsi ti glasovi v tvoji glavi začnejo tekmovati med seboj, zato postane zate iskanje poti v življenju precej zmedeno! Glasne misli, preglasijo intuicijo.

Kaj  je intuicija?

Morda verjameš, da gre za nadnaravno silo ali preprosto za možgane, ki analizirajo dejstva na podzavestni ravni in ti na podlagi te analize pošiljajo “slutnje”. Kakor koli že, ni mogoče zanikati, da je intuicija močna sila.

Močno razvita intuicija je “skrivno orožje”. Daje ti vse vrste informacij, ki jih običajno ne bi imel.

Najboljši način, da najdeš nekaj duševnega miru in samozavesti  glede svojih življenjskih odločitev, je razviti lastno intuicijo – kar verjetno že veš, to je tisti glas v tebi, ki te nikoli ne pusti na cedilu.

Veš … tisti tihi, a vztrajni glas, ki se preprosto ne bo utišal, dokler ne narediš, kar je za zate pomembno.

Se kdaj, ali vedno, počutiš brez stika z notranjim glasom?

No, kaj če bi lahko ta glas okrepil in razvil, da bi ti služil kot najbolj zvest, najboljši prijatelj – tisti resnični prijatelj, ki nikoli ne tekmuje s teboj in te vedno spodbuja?

Tisti, ki pozna tvoje najgloblje skrivnosti in želje, nikoli ne obsoja in ti samo pomaga?

Ja, to je resnična vloga  notranjega glasu – to je notranji sistem GPS, katerega edini cilj je samo tvoj najboljši interes. In ko te vsi zapustijo in ostaneš sam, ugani ?

Še vedno lahko računaš na glas, ki te bo vodil in podpiral.

Sedaj verjetno misliš. Ah, jaz že nisem intuitiven . Vsako stvar moram analizirati, mora biti otipljivo, vidno….. 

Brez strahu.  Obstajajo preproste tehnike, s katerimi lahko razviješ intuicijo in začneš poslušati svoj notranji glas.

Ljudje lahko razvijejo intuicijo, tudi če mislijo, da je nimajo. Konec koncev  intuitivna sporočila prihajajo večinoma z desne strani možganov. In vsi  imamo desno stran možganov, mar ne?

Dobro razvita intuicija je velesila skozi katero ljudje dobijo neverjetne prebliske.

Tukaj je dobra novica – razvijanje intuicije je eden najboljših  projektov, ki se jih lahko lotiš. In ne samo, da boš znal slišati, čutiti, videti, razumeti, razbrati, predvideti, skozi intuicijo, ampak se bo tudi kvaliteta TVOJEGA ŽIVLJENJA,  povzdignila na višjo raven.

INTUICIJA  JE MIŠICA, KI JO RAZVIJEŠ S POSLUŠANJEM!

 

 

 

 

Če si prebral vse do tu, potem je ta tečaj namenjen prav TEBI.

Toda pred tem …..Ustavi se!

Prisluhni svojim trenutnim občutkom v telesu, misli, energiji. Kaj čutiš sedaj ? Kako se počutiš? Je v tebi vznemirjenje, radost, morda nenavaden mir….? Prisluhni intuiciji, ki ti sporoča, kaj je zate dobra, pravilna odločitev. In se po občutku odloči. Če je tvoj občutek še naprej pozitiven potem te vabim, da bereš naprej. V nasprotnem primeru te z odprtim srcem lepo pozdravljam. Veš, tudi odprto srce je bistvenega pomena ja jasno intuicijo. A o tem morda s teboj kdaj drugič.

….ostali Pojdimo naprej

Tečaj je razdeljen na module in vsak  traja cca 3 ure. Cca zato, ker je čas trajanja odvisen od skupine, njenih potreb in zahtevnosti, torej se lahko podaljša. Kljub temu, da je skupina, se vsakemu posvetim posamezno in z njim delam dokler ne prebije blokad. Tečaj bo potekal preko zooma. Med izvajanjem vaj v parih, boste dani v sobe po parih in tako v miru izvedli vse kar bo vaja od vas zahtevala.  Pripravila sem tudi nekaj testov, ki ti bodo pokazali jasnejšo sliko tvojega trenutnega stanja in pripomogli h lažjemu fokusiranju na tisto kar je potrebno nadgraditi. Preden karkoli pričnemo nadgrajevati, je potrebno počistiti nepotrebno, dvigniti energijo in pripraviti “teren” za novo.

 

 

 1. 1 MODUL – Intuicija I  sobota  03.04.21 od 9.00 – 12.00

V prvem modulu se bomo posvetili notranjem raziskovanju in odkrivanju potencialov. Verjemi, da bo veliko aha… trenutkov .Ugotovili bomo kateri del intuicije ima posameznik bolj razvit in kako lahko okrepi ostale.

 • teoretično spoznavanje intuicije
 • notranje raziskovanje vzorcev, blokad, strahov ….
 • meditacija odpiranje intuitivnih kanalov

 

 1. 2 MODUL – Intuicija II  sobota 17.04.21 od 9.00 – 12.00

Teoretično znanje in praktične vaje v parih – skupini, za nadgraditev intuitivnih kanalov. Vsak ima en del intuicije bolj odprt od ostalih treh, kar pa lahko z izvajanjem rednih vaj izboljšamo. Praktično delo v parih.

 • jasnovidnost
 • jasnočutnost
 • jasnoslišnost
 • jasnovednost
 • meditacija pozornosti

 

 1. 3 MODUL – Kanaliziranje I  sobota 08.05.21 od 9.00 – 12.00

Pa gremo na zabavnejši del, poizkusiti intuicijo in kanalizirati sporočila za ljudi, ki jih ne poznamo. Presenečen boš sam nad seboj, kaj vse z lahkoto zmoreš in kakšne informacije lahko predaš.  Veliko praktičnega dela.

 • vse o kanaliziranju
 • pasteh
 • zaščiti
 • načinih
 • praktično delo z angelskimi kartami

 

 1. 4 MODUL – Kanaliziranje II  sobota  22.05.21 od 9.00 – 12.00

Ta del modula je namenjen ponovitvi osvojenega znanja in praktičnem delu uporabljanja intuicije skozi kanaliziranje. Skozi celoten modul bodo potekale vaje. Kajti samo, ko sami delamo dobimo tisto potrebno samozavest s katero lahko v vsakdanjem življenju s popolnim zaupanjem sledimo intuiciji in samozavestno predajamo sporočila – kanaliziramo. Ker je zame bistvenega pomena, da vsi udeleženci osvojijo čim več znanja in tehnik, vam bom dala vmes tudi domače naloge, ki jih je za popoln uspeh, pomembno doma izvajati. Če si pripravljen na tečaj poln emocij in spoznanj, potem hitro izpolni spodnji obrazec. Veselim se druženja s teboj.

 

 

 

Za udeležbo na tečaju potrebujete app zoom na vašem računalniku ali telefonu, zvezek za zapiske, poljubne angelske karte, odprtost in veliko dobre volje 🙂 NOBENO predznanje NI POTREBNO. 

Vsak udeleženec prejme certifikat po zaključenem tečaju.

Cena 4 modulov + 1 gratis modul+ gratis 2 iniciacije  333€

Cena za zgodnje prijave do 29.3.21  SAMO – 222€

Možnost plačila na dva obroka  (piši mi e-mail)

Prijave so odprte do zasedbe prostih mest.

 

KAJ PRAVIJO UDELEŽENCI

 

Prebujena Modrost - tečaj

Apr
18
ned
Močne iniciacije, ki te povzdignejo iz začaranega kroga @ preko spleta
Apr 18 – Jun 13 (cel dan)
Močne iniciacije, ki te povzdignejo iz začaranega kroga @ preko spleta

V udobju vašega doma, se prepustite intenzivnem prebujanju na vseh nivojih. Vsako nedeljo dobite dostop do nove meditacije z iniciacijo, ki vas bo povzdignila na višji nivo in vam pokazala tako na čustvenem, energijskem kot na družbenem področju, kje ste, ter  vas nežno potisnila v veliko osebno preobrazbo.

Pričnemo 18.04.21 in ciklus se zaključi 13.06.21.

Te zanima?

Si pripravljen/a?

 

Potem te vabim, da si prebereš celoten spodnji opis:

 1. Ste pripravljeni na intenzivno duhovno prebujanje?

Tu je devet intenzivnih meditacij z iniciacijami, ki vam bodo poglobile potovanje tako znotraj sebe kot zunaj. Celoten teden po izvedeni iniciaciji niste samo na notranji preizkušnji, ampak tudi na zemeljski, v zunanjem fizičnem svetu.

Tako boste na primer po prejetju iniciacije upanja, cel teden bili na preizkušnji upanja. Lahko vas popelje v situacijo ker boste dotaknili dno obupa, ali vas povzdigne do točke, da si končno upate nekaj kar za do sedaj niste zbrali poguma.

Vse preizkušnje so odvisne od posameznika in njihov namen je balansirati potrebna področja. Zato se dogaja pri vsakemu posamezniku različno. Celoten proces balansiranja se ne konča po devetih tednih, ampak traja nekje približno šest mesecev, da se energije varno zasidrajo.

A spremembe v samem dojemanju okolice, življenja in sebe, so vidne že takoj po zadnji deveti iniciaciji. Občutek boste imeli kot da vam je nekdo po dolgem času obrisal zamegljena očala in sedaj drugače vidite. Da, videli boste onkraj fizičnega telesa. V dušo, v globino. Kar pomeni, da boste hitro prepoznali laži, videli pod masko ljudi in si s tem neverjetno olajšali sprejemanje odločitev.

Prav zaradi sidranja energij in preizkušenj tako zemeljskih kot notranjih je potreben enotedenski presledek za varno devet tedensko potovanje.

Prve dve iniciacije so izrednega pomena. Pripravijo posameznika na sprejemanje novih drugačnih energij,  zato brez opravljenih prvih dveh iniciacij ne morete sprejemati naslednjih.

Kaj se dogaja med devet tedenskim potovanjem:

 • kozmične iniciacije
 • menjava vzorcev
 • menjava dogodkov
 • spreminjanje preteklosti
 • vpogled v prihodnost
 • oproščanje
 • osvoboditev
 • samozdravljenje
 • potovanje v notranjost fizičnega telesa
 • vstop v organe
 • vstop v akaške zapise
 • potovanje v podzavest
 • vsak teden novo spoznanje
 • sprejemanje novih, močnejših energij

Skozi iniciacije boste pripravili svoje energijsko telo na sprejemanje svetih komponent duhovnega ravnotežja, kar vodi do stanja Kristusove Zavesti, ki je hkrati zadnja iniciacija. Iniciacija je nov začetek in premik v nov način bivanja. Je pomoč pri ozaveščanju, da smo utelešene duše. Lahko neposredno dvigne zavest ali pomaga pri njenem razvoju, da v nas spodbudi določene lastnosti. Ob sprejemanju 9-ih iniciacij se razvija vaša duhovnost in zavest in skozi časovni proces vstopate na pot vaše misije. A vedeti morate, da iniciacije niso nadomestila za nadaljnje delo na osebnostni in duhovni rasti. Do izboljšanja pride zato, ker iniciacije prejemniku trajno podarijo šakti – nefizično energijo. Iniciacije, ki jih opravite samo enkrat v življenju in delujejo večno, vam bodo spremenile življenje na vseh nivojih in področjih. Preobrazba je tako korenita, da niso primerne za tiste, ki so zgolj navdušeni nad zamislijo, da bi nekaj spremenili. Namenjene so posameznikom, ki so pripravljeni na spremembe in si jih globoko želijo.

Pripravljalni iniciaciji:

1.Energijska iniciacija za okrepitev subtilnih teles. To so zelo močne energijske frekvence, zato je nujno, da se naša subtilna telesa okrepijo in se tako frekvence zadržijo in varno prevajajo.
2.Proti slepilna iniciacija deluje na opuščanju vseh slepil in iluzij. Šakti energija proti slepilne iniciacije bo nadaljevala delo v vas vse do konca življenja. Pomagala vam bo odkriti svoja slepila in vam jih pomagala opustiti. Prepoznavanje in opuščanje slepil je vseživljenjski proces.

Sedem energijskih blagoslovov:

3. blagoslov upanja; preko katerega nam vse stvari postanejo mogoče in izvedljive

4. blagoslov diha; nam pomaga pri osvobajanju omejitev iz preteklosti

5. blagoslov ljubezni; pomaga varno odpreti naše srčno središče

6. blagoslov sočutja; odpira sočutje do vseh živih bitij

7. blagoslov dušne zavesti – zavedanja; pomaga na mentalni ravni poenotiti nižje in višje ravni

8.blagoslov integracije materije in duha; predanost abstraktnega idealizma, odpiranje srca, in uma k Stvarniku

9.blagoslov Kristusove zavesti; vsemogočne, vse razširjene in veličastne brezpogojne ljubezni, spojitev materije in duha, ki se manifestirajo v življenju.

Presledek med meditacijami-iniciacijami  je en teden.

Med iniciacijo je obvezna uporaba slušalk!!!

Meditacije so posnete v snemalnem studiu in nekatere vsebujejo specialne efekte za bolj intenzivno in globoko doživljanje. Pri vsaki iniciaciji dobite opis kaj lahko od nje pričakujete in kaj se vam bo skozi teden  dogajalo. Vse je odvisno od stopnje vaše zavesti. Manj kot je razvita, bolj bodo iniciacije intenzivne, večje bodo zemeljske preizkušnje.

Termini iniciacij:

 1. iniciacija 18.04.21
 2. iniciacija 25.04.21
 3. iniciacija 02.05.21
 4. iniciacija 09.05.21
 5. iniciacija 16.05.21
 6. iniciacija 23.05.21
 7. iniciacija 30.05.21
 8. iniciacija 06.06.21
 9. iniciacija 13.06.21

Vsako nedeljo dobite geslo za dostop. Geslo je veljavno 24 ur. V tem času morate opraviti tekočo iniciacijo.

Poleg dostopa dobite tudi kratek opis tekoče iniciacije in kaj lahko od nje pričakujete.

Cena :225€ (možnost plačila na 2 obroka 112,50€) Pri prijavi dopišite, če želite na 2 obroka.

 

Close Menu
×
×

Cart

PRENOS BREZPLAČNE MEDITACIJE