Jan
12
čet
Številčni nizi in tehnologije – praktična delavnica @ videokonferenca - zoom
Jan 12 @ 6:30 pop – Jan 31 @ 8:30 pop

Kako uporabljati številčne nize in izvajati tehnologije?

 

Dr. Grigorij Grabovoj nam predaja izjemne tehnologije in številčne nize za normiranje vsega kar smo (telesa, duše, duha in zavesti).

Vsi smo celice v Stvarnikovem telesu, zato so nam dane vse možnosti in spodobnosti, ki jih on sam ima.

In prav ta nauk, nas uči, z enostavnimi tehnologijami, kako stopiti na pot kreatorja ter materializirati vse kar potrebujemo za uravnovešeno življenje.

V sklopu tedenskih delavnic, vam bo predno, z razlago in praktično izvedbo, veliko uporabnih tehnologij.

Ko slišite, vidite in občutite lažje razumete. Zato ne boste  imeli težav z nadaljnjim samostojnim delom.

Ne samo, da obdelamo veliko različnih področij ( zdravje, psiha, normiranje dogodkov, zaščita, ljubezen…), temveč se z izvajanjem le teh strukturizira vaša zavest.

Kaj pomeni strukturizira?

Po domače povedano, menjujejo se notranji programi, odpravljajo blokade, v dušo se vrača radost, notranji mir, gradi se samozavest, odpravljajo strahovi…..

Torej. Če želiš biti del skupine, ki zavestno kreira svoje življenje, potem oddaj svojo prijavo in se nam pridruži.

Na dan pričetka delavnice pošljem povezavo z dostopom do video konference.

Vsi prijavljeni na vse delavnice, prejmejo povezavo do spletne strani, kjer se bodo tedensko nalagani posnetki delavnic.

p.s. bodite pozorni na termine

Podatki za vplačilo:

Sofija Relaks s.p.
Naslov: Ulica Talcev 14 – 6000 Koper
TRR: SI56-0313-5100-0707-033 Banka: SKB.d,d
Referenca SI99
SWIFT(BIC):SKBASI2X
Znesek: 60€
Namen: delavnice JANUAR 2023

PRIJAVA NA SPODNJI OBRZAEC JE OBVEZNA, če želite prejeti dostop do zooma.

Kje: videokonferenca Zoom 

 • Ura: 18.30
 • Kdaj: 
 • četrtek 12.1.23, četrtek 19.1.23, četrtek 26.1.23, torek 31.1.23
 • Prijava obvezna s spodnjim obrazcem
 • Cena  60€ vse 4 delavnice – 15€ ena delavnica
 • Vodi: Darja Sekulič licenciran predavatelj dr. Grabovoja

Januar 2023 - nauk dr. Grabovoja

Jan
27
pet
Mojstri sedmih žarkov RAZSVETLJENJA – intenzivne delavnice z Mirjano @ Sofija relaks
Jan 27 @ 6:00 pop – Mar 10 @ 9:00 pop

MOJSTRI ŽARKOV RAZSVETLJENJA

sklop intenzivnih delavnic 

Bodi v sozvočju s svetlobo svoje duše – tvojo resnično močjo.

Vabljeni na izjemnih 7 delavnic, po katerih nič ne bo več isto kot je bilo. Sedem žarkov, sedem veličastnih mojstrov, sedem praktičnih načinov, kako žarke uporabljati v vsakdanjem življenju.

Skozi sklop mini delavnic – meditacij in inicijacij, kjer bomo delali z mojstri in njihovimi žarki, se v tebi prebudi vse, kar že dolgo iščeš …vsa tvoja božanskost, ki že leta spi v tebi.

Vsi moramo prehoditi določeno pot, skozi bolj ali manj boleče padce, vzpone in tako spoznamo, da ne živimo svojega življenja …da potrebujemo spremembo.

Naša zavest se vedno bolj dviguje, a kljub temu se včasih zavemo, da smo obtičali na mestu. Da bi vse to naše zavedanje in energijo usmerili v prave stvari, se moramo soočiti s tem, kaj je tisto, kar nam ne dovoljuje naprej.

Ko dvigujemo našo zavest, z vibracijo  ljubezni, odpremo srce in damo duši prosto pot …takrat začnemo spoznavati sebe, se izražati, obudimo vse potenciale, notranjo modrost in spoznanja …enostavno se vrnemo k sebi.

Ko se predamo popolni božanski ljubezni in popolnemu zaupanju v božansko vodstvo, takrat se nam odprejo vsa vrata. In ko se prepustimo božansko volji, da deluje skozi nas, takrat se zavemo, da nas oskrbuje z vsem kar potrebujemo.

Za nekatere bo to lahek prehod v zavedanje sebe, za druge pa zavestno preobražanje starih vzorcev, ki zna včasih biti boleč.

Meditacije z mojstri in njihovimi žarki bodo znotraj vas sprostile neznanski pretok energije, ki vas pripelje do preobrazb in sprememb, tako navznoter in navzven.

 

Po vsaki delavnici se bodo v vas dogajale spremembe, zato je pomembno, da na njih pridete pripravljeni. Vsak žarek, ki se vas dotakne prinese spremembo, da ne boste več takšni kot ste bili.

 Potek delavnice:

 • Pred vsako meditacijo vam predstavim mojstra in žarek, katerega varuhi so. Vsak žarek ima drugačno frekvenco, barvo, lastnosti in delujejo na različnih področjih.
 • Meditacija z iniciacijo; potovanje v zatočišče Mojstra, srečanje z njim in sidranje lastnosti žarka v vašo zavest, podzavest
 • Po meditaciji sledi vaja, kako začutiti energijo žarka in kako jo uporabiti v vsakdanjem življenju

Vsak žarek poleg specifičnih lastnosti, nosi tudi energijo ljubezni in ko ste uglašeni z vsemi žarki, lahko prepoznate razliko med njimi.

Energija žarkov je močna in deluje na vse nivoje telesa. Z njimi lahko tudi zdravite sebe in druge.

PROGRAM DELAVNIC:

1.Žarek Božja volja  (27.1.23)

V meditaciji obiščete v Tempelj Božje volje, kjer je zatočišče mojstra El Morya – varuha modrega žarka. Mojster vam bo pomagal, da se osredotočite na božjo voljo. Ko se ji popolnoma prepustite, se vam v življenju manifestira več harmonije. To je žarek božanske moči in vodstva, izrečenih in neizrečenih besed, prav zato je povezan z grleno čakro, preko katere izražate vašo resnico. Ko je ta center lepo odprt, postanete mogočni soustvarjalci z vesoljem.

Mojster ima za vas izjemno darilo, eterični diamant čiste popolnosti, ki vam ga položi v skriti prekat vašega svetega srca. Eterični diamant, ki izraža kvalitete modre esence, vas bo popeljal na pot predaje božanski volji.

2. Žarek razsvetljenja (3.2.23)

Kronsko čakro poznamo, kot čakro tisočerih lotosovih lističev. Ker je drugi žarek povezan s to čakro, vam bo priklic le tega pomagal, da se začnejo ti lističi razsvetljevati in ponovno vzpostavljati vez z resničnim božjim umom, ki že več tisoč let spi v vas. Gospod Lanto – varuh drugega žarka in učitelj starodavne modrosti, vam bo pomagal prebuditi in ozavestiti vse atribute lastne božanskosti. Toki svetlobe rumenega žarka, ki se stekajo okoli uma vam bodo razblinili vse iluzije, da lahko izstopite iz ne zavedanja ter z ljubeznijo sprejemate odločitve, ki so pomembne za vas. Ta žarek pripomore, da razumete pomen vašega razvoja in spoznavanja samega sebe.

Čudovito potovanje v Veliko dvorano razsvetljenja, kjer boste poleg Gospoda Lanta spoznali še druge Mojstre, ki služijo temu žarku.

3. Žarek kozmične ljubezni (10.2.23)

Žarek kozmične ljubezni je povezan s srčno čakro in deluje v korist človeka, saj krepi ljubezen božanskega in človeškega jaza. Z ljubeznijo lahko pridete do vsega, kar si želite, saj to ni le beseda. Ljubezen je esenca, moč, vibracija, ki zdravi, preobraža in skrbi, da je vse v popolni harmoniji. Vaše srce združite s čisto svetlobo kozmičnega srca in začutite, kako vibrira na nežno rožnati frekvenci čiste ljubezni in radosti. Iz ljubezni črpamo energijo življenja. Brezpogojna ljubezen vam pomaga odpustiti, odložiti preteklost, odpraviti blokade …. S tem žarkom obudite sočutje, milost, radodarnost. Biti morate potrpežljivi, vztrajni, odločni, s čistimi nameni, da začutite vse blagoslove, ki se stekajo k vam.

V Sončnem templju vam Mojster Pavel Benečan preda najglobljo modrost srca ….

4. Žarek vnebovzetja, očiščenja in preobrazbe (17.2.23)

V Veliki dvorani vnebovzetja boste začutili brezmejno moč in sijaj tega žarka, zato morate biti pripravljeni na spremembe, ko delate z njim. Žarek čistosti, ki vam pomaga prečistiti in odpraviti negativna čustva, prepričanja, slabe navade …ki so se usedle v energijske sisteme. Ko razumete, kako zavestno uporabljati ta žarek, boste hitreje prečiščevali čakre in si aktivirali DNK. Uniči vse, kar ni popolnost ljubezni. Gospod SerapisBey – varuh tega čudovitega žarka, vam bo pomagal odkriti naslednji korak v življenju oziroma božanskemu poslanstvu, razsvetlil vam bo pot, da lahko pritegnete ljudi in priložnosti, ki so kot naročene za vas. Pomaga vam, da popolnoma zaupate univerzumu, da bo vaše življenje bolj radostno, milostno, jasno in urejeno. Vsakokrat, ko vas presvetli z belo svetlobo, se dviga vaša frekvenca, vibracija in v vaši zavesti zaneti višja pričakovanja.                      

5. Žarek zdravljenja, precipitacije in božanskega obilja (24.2.23)

V Templju resnice boste spoznali, da so vse zunanje bolečine in težave ogledalo notranjih bolečin in strahov. Te zunanje bolečine in težave vam narekujejo, kaj je treba pozdraviti in transformirati v zavesti. Če ne pozdravite vseh teles ne morete biti celi.  S pomočjo energije božanskega zelenega žarka, lahko pozdravite vsa vaša telesa (čustveno, mentalno, fizično,..). Energija tega žarka uravnoteža in pomirja vse vidike vašega življenja. Čudovita zelena vibracija ravnovesja, zdravljenja in obilja, tako v fizičnem kot duhovnem svetu, vam pomaga, da vse poteka v popolni harmoniji in sinhroniji. Odvija se zdravljenje celičnega spomina.

Mojster Hilarion – varuh zelenega žarka skrbi tudi za razvoj tretjega očesa, ki je središče razsvetljenja, njegova frekvenca se kristalno razjasni, ko se povezujete z božansko modrostjo.

6. Žarek obuditve, vstajenja (3.3.23)

V Templju vstajenja imata zatočišče Gospod Sananda in Lady Nada – varuha škrlatno-zlatega žarka, katerega energija ne pozna meja, zato ga lahko uporabite za vse nerešene situacije v vašem življenju. Ta žarek opravlja najrazličnejše naloge, ki so univerzalne, saj deluje na različnih ravneh in frekvencah. Žarek modrosti in miru, skrbi za razvoj sončnega pleteža, pomaga vam dvigniti frekvenco te čakre, saj veste, da se tu skrivajo vsi vaši strahovi in vaša modrost. Ta plamen nosi v sebi energijo preobrazbe s katero nam pomaga preiti na zavedanje pete dimenzije.

7. Žarek svobode in transmutacije (10.3.23)

Najbolj čaroben, vijolični žarek, katerega varuh je Mojster Saint Germain, je najbolj pomemben pri duhovnem razvoju. Njegova energija razprši in razgradi neuravnovešene energije v energetskem polju, zavestnem, podzavestnem in nezavednem umu. Zdravi na celični ravni in vseh ravneh bitja; duhovni, mentalni, fizični, čustveni … Vijolični plamen transmutira in očiščuje vso negativnost, spore v odnosih, obtičale energije in nižje miselne oblike, stare negativne misli in prepričanja prednikov ter očisti energijo prejšnjih življenj. Pripravlja vas, da sprejmete svetlobo in kozmično energijo višjega zvezdnega portala v dušo. Skrbi za razvoj 8.čakre, to je zvezdo duše. Vso negativno energijo transmutira v lepe, višje frekvence. Je žarek odpuščanja, sočutja,

 

Če si pripravljen/a na transformativno potovanje, potem pohiti in oddaj svojo prijavo.

Delavnica poteka SAMO V ŽIVO, v prostorih Sofija relaks Koper

Cena ene delavnice 55€, ob enkratnem plačilu vseh sedmih delavnic (385€) dobite 20% popust = 308,00€

Delavnice lahko plačujete tedensko 55€, v dveh delih 192,50€ ali v enkratnem znesku ter prejmete 20%popust.

Delavnico vodi moja dobra prijateljica Mirjana Kozlan

Mojstri žarkov z Mirjano

Feb
11
sob
Starodavna znanja – Tehnike nameščanja želodca in prelivanje svinca @ Sofija relaks
Feb 11 @ 1:00 pop – 7:00 pop

 

Živimo v času, ko se vse odvija s svetlobno hitrostjo in preprosto nam zmanjkuje časa, da se zaustavimo. V vsej naglici pozabljamo na moč in znanja naših prednikov. Tudi če nam babice pripovedujejo o tem, temu ne posvečamo skoraj nobene pozornosti. Zato veliko njihovih modrosti počasi tone v pozabo.

In prav ta starodavna znanja, ki so se prenašala iz kolena na koleno, so tisto s čim si lahko najbolje pomagamo.

Sami so znali pozdraviti različne bolezni, bodi si z uporabo rastlin ali posebnih tehnik. Tako za fizične bolezni kot za psihične-čustvene težave.

Znanje, ki mi je bilo iz njihove strani predano je čiščenje in brisanje strahov  in travm z prelivanjem svinca in nameščanje zlatnika(želodca) zaradi stresa in strahu, ter energijskega čiščenja in zaščite .

Glavna vzroka za večino psiho-fizičnega neravnovesja  sta strah in stres.

Ali ni fenomenalno, da znamo sami izvesti tehnike, ki odpravijo vzrok?

In za to ni potrebno nobeno posebno predznanje.

Vedno več ljudi se obrača k naravi in vsemu kar je naravno. Ljudje potrebujejo ta znanja in tovrstno pomoč.

Koliko ljudi je v stresu? 

Koliko ljudi se bori z različnimi strahovi? 

Koliko tega imaš ti v sebi?

Ali ni odlično, da nekomu pomagaš na naraven način, ki nima nobenih stranskih učinkov in mu tako izboljšaš kvaliteto življenja? 

In to še ni vse. Iz svinca, ki ga prelijemo se oblikujejo različne figure iz katerih lahko marsikaj razberemo in ugotovimo.

 

 

 

Če želiš podrobneje izvedeti več o vsaki tehniki klikni na spodnji povezavi, kje najdeš podrobnejši opis.

Podroben opis: 

               Nameščanje zlatnika -želodca (odpravljanje stresa)

 Prelivanja svinca za čiščenje strahov in travm

Tehnika rezanja vode ( za čiščenje vseh negativnih energij in vplivov iz okolja)

Delavnica je praktične narave, kjer delo poteka v parih. 

Prijave so odprte do zapolnitve prostih mest, ki so zaradi narave dela zelo omejena.

Ob prijavi dobite tudi navodila kaj potrebujete s seboj. 

Ob prijavi je obvezno vplačilo akontacije 25€, ostalo poravnate osebno na dan delavnice.

Starodavna znanja - februar 2023

Feb
18
sob
Modrost Angelov – angelske rune – praktična delavnica z Mirjano @ Sofija relaks
Feb 18 @ 9:00 dop – 3:00 pop

 

MODROST ANGELOV

– angelske rune – delavnica

 

Verjetno si že slišal za branje run, mar ne?

A veš, da te to kar v runah prebereš zadene kot strela z jasnega. Rune te ne božajo kot angelske karte. Takrat, ko te morajo “strezniti” ali “prebuditi” je to točno tako. Udarno. In zato so fenomenalne.

Obstaja več vrst run in te, ki bomo skupaj izdelali in se nato naučili brati so angelske rune.

Kdo so angeli?

Angeli so čista duhovna bitja, ki nas brezpogojno ljubijo in bdijo nad nami, so nam vedno pripravljeni pomagati, a jih moramo zaprositi za pomoč, kajti sami ne posegajo v naša življenja. Ko se obračamo k njim ugotovimo, da je z angeli lepo delati in da nam lahko spremenijo življenje. Z njihovo pozitivno in ljubečo energijo nas podpirajo v vsakdanjem življenju. Angeli  z veseljem sodelujejo z nami na vse načine, ki si jih izberemo, njihova pomoč pa se vedno izrazi v najvišje dobro za vse udeležene.

Vemo, da za vsako področje obstajajo angeli; angeli ljubezni, angeli sočutja, angeli zdravljenja, angeli obilja, angeli modrosti,……

Ravno tako obstajajo angeli čarovnosti, ki se veselijo dela z nami, če le to želimo vnesti v naše življenje. Prosimo jih za pomoč, ko želimo dobiti globlji vpogled v določene situacije, ko razbiramo angelske rune.
Angelske rune so namenjene za uporabo pri angelskem readingu, saj nam razkrivajo podatke s katerimi lažje razumemo preteklost, vidimo trenutno situacijo in podajo napotke za bližnjo prihodnost.

Angelske rune so sestavljene iz šestindvajsetih simbolov, ki jih srečujemo vsakodnevno, zato jih z vajo lahko razumemo in beremo.

Delavnica je primerna za vse. Tudi za začetnike, ki še niso predajali angelskih sporočil.

Na delavnici bomo izdelali angelske rune, spoznali njihov pomen, jih aktivirali in se jih naučili brati.

Program delavnice:

 • izdelava angelskih run
 • aktivacija in uporaba (branje) angelskih run
 • temeljna pravila za readinge
 • branje angelskih kart

Ves material dobite na delavnici. Ravno zaradi priprave materiala je število mest omejeno.

TU ODDAŠ SVOJO PRIJAVO na delavnico

delavnico vodi: Mirjana Kozlan

BREZPLAČEN ZOOM: predstavitev run 8.2.23 ob 20.00

Da rune bolje spoznaš te vabiva  na brezplačen zoom, kjer vam bo Mirjana predstavila rune in izbranim naredila kratko branje run (odgovor na postavljeno vprašanje).

Termin zooma: 8.2.23 ob 20.00

Prijavo na brezplačen zoom oddaš s spodnjim obrazcem.

Brezplačen zoom

Imara reiki z Mirjano @ Sofija relaks
Feb 18 @ 5:00 pop – 8:00 pop

Več reikija….več energije.

Imara Reiki pomeni ravno to. Imara preprosto pomeni »več«, torej več reikija. Imara Reiki sta razvila brata Burton in Geoffrey Wendel. Čeprav je Imara Reiki zelo preprost za uporabo, pa je vsaj 4-5 x močnejši v primerjavi z Usui Reikijem 3.stopnje, saj je sistem reikija  višje vibracije in moči. Imara Reiki energija se vrtinči in ta intenziven pretok lahko občutite, kot energijski tornado.

»Preprostost« Imara Reikija se kaže v tem, da ne potrebuje simbolov in ni usmerjena na naša telesa ločeno (kot pri Usui Reikiju, kjer vsaka stopnja doseže določeno telo), ampak doseže vsa telesa in se osredotoča na bistvo. Zaradi višje vibracije in moči doseže tudi globje vzroke težav, ki obstajajo na nezavedni ravni, a še vedno vplivajo na vas. Prav tako, Imara Reiki teče skozi prostor in čas, kar pomeni, da lahko terapije in iniciacije izvajamo tako na prisotni osebi, kot na daljavo.

Stopnja moči in vibracije se po iniciaciji zelo poveča in delo se zelo poenostavi:

 • brez uporabe simbolov
 • močnejši pretok energije
 • skrajša se čas terapij
 • učinki so hitreje vidni
 • poenostavljeno delo na sebi
 • poenostavljeno delo na daljavo
 • sprosti čustvene, duševne in fizične blokade
 • globlja povezava s podzavestjo
 • doseže globje vzroke težav
 • učinkovito zdravljenje preteklih travm
 • celostno vpliva na telo; misli, čustva, duha
 • vzpostavi močno duhovno povezavo
 • dobro deluje pri zdravljenju zatiranih težav
 • enostavnejši postopek iniciacije drugih
 • možnost iniciacije na daljavo

Pri Imara Reiki obstaja samo ena stopnja (mojstrska in hkrati učiteljska stopnja) in je zaradi intenzivnosti energije primeren za tiste, ki imajo že opravljeno 3.stopnjo ( Usui Reiki).

Vsebina tečaja:

 • kaj je Imara Reiki
 • delovanje Imara Reikija (mantra)
 • poenostavljene tehnike polaganja rok
 • uporaba na sebi in drugih
 • poenostavljen postopek izvajanja terapij na daljavo
 • postopek iniciranja v Imara Reiki
 • iniciacija v Mojstra in učitelja Imara Reiki

Tečaj vam ponuja vse potrebne informacije in praktično znanje, da lahko zaupate v svoje sposobnosti. Tečaj poteka v manjši skupini in vsak udeleženec prejme skripto in certifikat o opravljenem tečaju. Po opravljenem tečaju (ko ga dobro obvladate, saj je potrebno nekaj samostojnega dela), pa lahko svoje znanje predajate naprej.  Na tečaj ste vabljeni in dobrodošli tudi Reiki Mojstri, ki ste tečaj opravili pri drugih Reiki učiteljih.  Možni so tudi individualni Imara Reiki tečaji v živo, po predhodnem dogovoru.

Tečaj vodi Mirjana Kozlan; Usui, Imara, Kundalini, Angel,  Shamballa Reiki  in Green Tara Seichim Mojstrica in Učiteljica.

Imara reiki z Mirjano

Feb
19
ned
Usui reiki tečaji z Mirjano @ Sofija relaks
Feb 19 @ 9:00 dop – 4:00 pop

Usui Reiki

Reiki je univerzalna življenjska energija, ki se preteka skozi nas, kar pomeni, da ne izhaja iz nas, temveč iz Vira, mi smo samo prevodniki te univerzalne energije.
Ta univerzalna energija je del nas vseh, saj je zapisana v našo genetsko kodo. Reiki nam pomaga, da živimo bolj zavestno, njegov namen pa je, da nas poveže z univerzalnim Virom energije, harmonije, svetlobe.
Uporaba reikija je preprosta in primerna za vsakogar, ki je pripravljen uglasiti se z višjo vibracijo, ter s to metodo zdravljenja, polaganja rok, pomagati sebi ali drugim. Z reikijem nikakor ne moremo škodovati in jemati svobodne volje nikomur. Tako kot pri vseh oblikah energijskega zdravljenja je tudi tu pomemben namen in ljubezen. Vsak, ki jo občuti, jo lahko poveže le z eno besedo – ljubezen. Vemo, da zdravljenje ne pomeni samo odpraviti, ozdraviti fizične bolečine, ampak zdraviti celega človeka, vsa njegova telesa: fizično, čustveno, mentalno, duhovno, kar pomeni, da moramo priti do vzroka bolečine. Največkrat so čustvene bolečine-blokade, tiste, ki povzročajo fizično bolečino.

Reiki je odlična metoda energijskega zdravljenja, ki vpliva tudi na vzroke bolezni, uravnoveša vsa naša telesa in čisti negativne vplive (negativne miselne vzorce, potlačena čustva,..).Z inicijacijo oziroma uglasitvijo v Reiki postanemo kanal skozi katerega steče večja količina vesoljne zdravilne energije, ki uravnoveša in čisti vsa naša telesa, omogoča, da lažje nadzorujemo svoje zdravje, psihične možnosti naraščajo v vseh pogledih. Ravno postopek uglasitve loči Reiki od drugih metod zdravljenja s polaganjem rok.

Reiki pripomore:

 • da pridemo do vzroka fizičnih bolečin
 • omilimo ali odpravimo fizične bolečine
 • pospešuje proces zdravljenja
 • čisti in krepi pretok življenjske energije
 • sprošča umske in čustvene blokade
 • sprošča napetosti, tres in umirja
 • uravnoveša vsa naša telesa
 • uravnoveša čakre in energijo avre
 • čisti negativne vplive (potlačena čustva,…)
 • pripomore k osebnostni in duhovni rasti ter krepi samozavest
 • povečuje intuicijo
 • odpravlja navade, zasvojenosti

 

Reiki prve stopnje 

Za uglasitev – iniciacijo v 1. stopnjo Reiki-ja ni potrebno nobeno predznanje. Primerna je za vse, tako za tiste, ki z energijami še niste delali, kot za tiste, ki ste se z energijami že srečali.

Vsebina tečaja:

 • zgodovina Reiki-ja (kratek opis za lažje razumevanje)
 • uporaba Reiki-ja
 • simbol 1. stopnje in njegova uporaba, CHO-KU-REI
 • praktičen prikaz polaganja rok za samozdravljenje in zdravljenje z Reiki energijo
 • vodena meditacija
 • kako lahko fizično bolečino povežemo s čustvi oziroma vzroki zanje
 • iniciacija v 1. stopnjo Reiki-ja
 • zdravljenje na prisotni osebi (praktično med seboj)

Na tečaju prejmete gradivo v pisni obliki in certifikat za opravljeno stopnjo.
Tečaj poteka v manjših skupinah.

Reiki 2. stopnje – za vse, ki so opravili prvo stopnjo

 • Poveča se pretok zdravilne energije, sama iniciacija pa vpliva predvsem na čustveno in mentalno telo, zdravljenje le teh. Proces ni vedno prijeten, je pa koristen.
 • Poveča se učinkovitost neposrednega zdravljenja in zdravljenja na daljavo
 • Uči usmerjati njegovo energijo
 • Dva nova simbola; simbol za čiščenje mentalno-čustvene sfere in simbol za delo na daljavo

Reiki 3. in 4. stopnje – za vse, ki so opravili prvo in drugo stopnjo

 • Vsebuje uglasitev energije duhovne ravni in zdravi duha pri človeku, ki jo prejme, energija čiste radosti, enost z vsem in povezanost z Virom
 • Povečana zmožnost usmerjanja zdravilne energije
 • Učinkovitost zdravljenja je večja
 • Dva nova simbola – mojstrska simbola

Po opravljeni 3 in četrti stopnji postanete Mojster Usui reikija in ga s tem nazivom lahko naprej poučujete. Prav tako vam opravljene vse 4 stopnje odpirajo vrata do naslednjih vrst reiki tečajev.

Če pa želite postati USUI MOJSTER potem ne spreglejte izjemne ponudbe: 

Termini tečajev: 

 • REIKI 1 – nedelja, 19.2.23                           ura : 09.00 – 16.00
 • REIKI 2 – petek, 17.3.23                              ura:  17.00 – 21.00
 • REIKI 3 in 4 – sobota 15.4.23                    ura: 09.00 – 16.00

Za zakup paketa (prve in druge stopnje170€ ali vseh stopenj 335€) ste ob enkratnem plačilu zneska deležni 10% popusta. 

Tečaj vodi Mirjana Kozlan;
Usui, Imara, Angel, Kundalini, Shamballa Reiki in Green Tara Seichim Mojstrica in Učiteljica.

Reiki tečaji z Mirjano

Feb
26
ned
Kundalini reiki z Mirjano @ Sofija relaks
Feb 26 @ 10:00 dop – Maj 28 @ 1:00 pop

KUNDALINI REIKI

Kundalini Reiki je oblika zdravilne metode, ki jo je razvil gospod Ole Gabrielsen – mojster meditacij – pod vodstvom svojega duhovnega učitelja.
Temelji na nameri;  niso potrebni zahtevni postopki, je brez simbolov, brez mantre.
Kundalini Reiki je zelo preprosta, a obenem zelo močna tehnika zdravljenja ter osebne in duhovne preobrazbe, ki se odraža v zmanjšanju stresa, čiščenju čustev, izboljšanju splošnega energijskega stanja teles, večja sproščenost.

Usmerjen je na sam vzrok problema, saj vemo, da le ti izhajajo iz emocionalnega nivoja (zadrževanje čustev, negativna prepričanja), to pa je polje na katero Kundalini Reiki deluje. Neravnovesje, ki ga puščajo zadržana čustva ustvarjajo blokade na nivoju energetskih centrov, kar onemogoča nemoten pretok življenjske energije skozi naša telesa. Ravno zaradi tega se pojavijo težave tudi na fizičnem nivoju.

Cilj Kundalini Reikija je na varen, nežen in postopen način obuditi – kundalini energijo – ki se v mirujočem stanju nahaja na področju spodnjega dela hrbtenice, povezana s korensko čakro.
Preko Kundalini Reikija se naši energetski centri odpirajo, čistijo, uravnovešajo, ravno tako poteka čiščenje in širjenje energetskega kanala (kundalini), da se le ta prebudi in uporabi kundalini energija. Ko je kundalini prebujena se poveže z vsemi našimi energetskimi centri;  jih zdravi, počasi se odstranjujejo/rušijo blokade. Čiščenje poteka počasi in nežno, saj je na vsaki stopnji osredotočen na odpiranje in čiščenje nekaterih čaker ter čiščenje kanala kundalini.

Pri Kundalini Reiki se iniciacija izvede do korenske čakre in ne samo do srčne, kot pri Usui sistemu. Po iniciaciji lahko to energijo uporabimo za zdravilne namene.

To je ena od redkih tehnik, ki omogoča odpiranje kanala Univerzalne energije in energije Zemlje istočasno.

Pomaga nam še pri:

 • Zmanjšanju stresa, vznemirjenosti
 • Boljšemu počitku in spancu
 • Pospeši celjenje ran
 • Zmanjšuje oziroma odpravi bolečine
 • Sproščanju in zdravljenju globokih emocionalnih težav
 • Odpira intuitivne zaznave
 • Razreševanju karmičnih vezi
 • Čas zdravljenja z energijo je kratek, zaradi njene moči (izvaja se ga samo nekaj minut)

 V sistemu Kundalini Reiki so tri stopnje in dve ojačitvi (Kundalini Reiki Booster 1-6); vsaka stopnja prinaša dodatne priložnosti za delo in večjo moč usmerjanja energije pri zdravljenju sebe, drugih in okolja. Kundalini Reiki Booster so dodatne posvetitve , ki močno ojačajo pretok energije.

Kundalini Reiki tečaj je primeren  za vse, ki so že opravili 3.stopnjo Usui Reiki.

 KUNDALINI REIKI 1.STOPNJA

Na prvi stopnji vam je podano znanje; postopek samozdravljenja, postopek zdravljenja prisotne osebe, zdravljenje na daljavo, zdravljenje karmičnih vezi, čiščenje prostorov in zdravljenje situacij.
Z iniciacijo v 1.stopnjo se srčna čakra širi in odpira se kanal od kronske čakre do dlani, čaker na dlaneh. Glavni energetski kanal, ki poteka od korenske do kronske čakre  se čisti in pripravlja na proces prebujanja kundalini energije, kar se zgodi na drugi stopnji.

KUNDALINI REIKI 2.STOPNJA

Tečaj je primeren za vse, ki so že opravili 1.stopnjo Kundalini Reiki. Kundalini Reiki 2.stopnja – je osredotočena na osebni razvoj in samozdravljenje. Poseben pomen ima Kundalini reiki meditacija, ki nam prinaša čiščenje naših energetskih kanalov in
čaker. Kundalini je prebujen in prihaja do čakre solarnega pleksusa, pripravljena na končni vzpon, ki se zgodi na iniciaciji 3.stopnje.

 KUNDALINI REIKI 3.STOPNJA

Je stopnja Mojstra/Učitelja. Poleg tega, da prinaša dokončen proces (vaš kundalini je popolnoma prebujen) in možnost iniciranja drugih, vam prinaša še nove Reiki tehnike:
Diamantni Reiki, Kristalni Reiki, DNK Reiki, Travma rojstva, Lokacijski Reiki, Reiki preteklega življenja, Ravnovesje.
Vse jih dobite ob tretji iniciaciji.

Prav tako se naučite procesa podeljevanja uglasitev. 6 uglasitev- Kundalini Reiki Boster-jev. Vsaka od teh uglasitev močno okrepi prej prejete uglasitve v Kundalini reiki. Lahko pa boste te Boster uglasitve prenesli naprej.

Termini kundalini reiki tečajev: 

 • kundalini prve stopnje, nedelja 26.02.23       ura 10.00-13.00
 • kundalini druge stopnje, nedelja 16.04.23     ura 10.00-13.00
 • kundalini tretje stopnje, nedelja 28.05.23     ura 10.00-13.00

 

Če pa si odločen, da boš opravil vse stopnje in tako dobil certifikat z nazivom Mojster kundalini reiki in si tako pridobil možnost nadaljnjega poučevanja, potem imam zate posebno ponudbo: 

 • Za prijavo na vse tri stopnje ob enkratnem plačilu, ste deležni 10% popusta. 

Tečaj vodi Mirjana Kozlan; Usui, Imara, Kundalini, Angel Shamballa Reiki in Green Tara Seichim Mojstrica in Učiteljica.

Kundalini reiki z Mirjano

Mar
4
sob
Starodavna znanja – Tehnike nameščanja želodca in prelivanje svinca
Mar 4 @ 1:00 pop – 7:00 pop

 

Živimo v času, ko se vse odvija s svetlobno hitrostjo in preprosto nam zmanjkuje časa, da se zaustavimo. V vsej naglici pozabljamo na moč in znanja naših prednikov. Tudi če nam babice pripovedujejo o tem, temu ne posvečamo skoraj nobene pozornosti. Zato veliko njihovih modrosti počasi tone v pozabo.

In prav ta starodavna znanja, ki so se prenašala iz kolena na koleno, so tisto s čim si lahko najbolje pomagamo.

Sami so znali pozdraviti različne bolezni, bodi si z uporabo rastlin ali posebnih tehnik. Tako za fizične bolezni kot za psihične-čustvene težave.

Znanje, ki mi je bilo iz njihove strani predano je čiščenje in brisanje strahov  in travm z prelivanjem svinca in nameščanje zlatnika(želodca) zaradi stresa in strahu, ter energijskega čiščenja in zaščite .

Glavna vzroka za večino psiho-fizičnega neravnovesja  sta strah in stres.

Ali ni fenomenalno, da znamo sami izvesti tehnike, ki odpravijo vzrok?

In za to ni potrebno nobeno posebno predznanje.

Vedno več ljudi se obrača k naravi in vsemu kar je naravno. Ljudje potrebujejo ta znanja in tovrstno pomoč.

Koliko ljudi je v stresu? 

Koliko ljudi se bori z različnimi strahovi? 

Koliko tega imaš ti v sebi?

Ali ni odlično, da nekomu pomagaš na naraven način, ki nima nobenih stranskih učinkov in mu tako izboljšaš kvaliteto življenja? 

In to še ni vse. Iz svinca, ki ga prelijemo se oblikujejo različne figure iz katerih lahko marsikaj razberemo in ugotovimo.

 

 

 

Če želiš podrobneje izvedeti več o vsaki tehniki klikni na spodnji povezavi, kje najdeš podrobnejši opis.

Podroben opis: 

               Nameščanje zlatnika -želodca (odpravljanje stresa)

 Prelivanja svinca za čiščenje strahov in travm

Tehnika rezanja vode ( za čiščenje vseh negativnih energij in vplivov iz okolja)

Delavnica je praktične narave, kjer delo poteka v parih. 

Prijave so odprte do zapolnitve prostih mest, ki so zaradi narave dela zelo omejena.

Ob prijavi dobite tudi navodila kaj potrebujete s seboj. 

Ob prijavi je obvezno vplačilo akontacije 25€, ostalo poravnate osebno na dan delavnice.

Starodavna znanja - marec 2023

Mar
11
sob
Tečaj za kozmo terapevta – pomagaj sebi in drugim @ center Sofija relaks
Mar 11 @ 9:00 dop – Mar 12 @ 6:00 pop

Terapija se izvaja direktno na fizičnem telesu, tako da vsako najmanjšo blokado, ki jo imaš, ob dotiku, zelo dobro čutiš na fizičnem nivoju. Telo se vedno odzove. In tu govorimo o blokadah, od rojstva do danes.

Naučim te, tehnike, ki daje takojšnje učinke, kajti z njo spodbudimo telo, da se prične samozdraviti.  Sprostijo se ustvarjene blokade, ki telesu onemogočijo naraven samozdravilni proces. Tehniko, s katero so si pomagali naši predniki, ko so še znali poslušati svoje telo in poiskati naravno pomoč.

Zato oseba čuti, takoj po terapiji, spremembe v psiho- fizičnem počutju.

Kako nastanejo blokade in posledično psiho- fizične diagnoze?

Vsaka oseba ima sedem energijski pasov, čaker, kakorkoli jih imenuješ. Jaz bom uporabila besedo pas. V centru naše duše ljubeznise nabira vse kar mislimo, rečemo, naredimo, doživimo… Če lahko rečem,  je duša sod, ki ga počasi polnimo. Na neki življenjski točki, je sod poln in takrat se, da ne bi duša ljubezni eksplodirala, zaradi vsega kar smo si in si še nabiramo, vklopi naravni avtomatični obrambni mehanizem telesa, ter višek razpošlje po energijskih pasovih. Posledično se prvi pas, da nas telo zavaruje, zategne. Kot če bi na hlačaš za tri luknje preveč zapeli pas. In nastane prva blokada. Ob dotiku na to blokado, oseba lahko čuti različen občutek.

A mi se vsega tega procesa ne zavedamo, ker poteka avtomatično in nihče nas tega ni naučil,  zato pridno polnimo sod še naprej in vse kar se nalaga, gre po ostalih pasovih, ter jih posledično zateguje. Tam kjer smo najbolj šibki, se pojavi diagnoza.

Naloga kozmoterapevta je da: 

 • najde blokade, ki so vedno razprejene, prvo na sprednji strani telesa, po eni celotni polovici telesa (levi ali desni strani)
 • z dotikom, ki ga oseba zazna kot bolečino ali žgečkanje, spodbudi telo, da sprosti blokado. Tu ti moram razložiti, kako telo deluje. Ob dotiku, oseba zazna npr, bolečino. Ta bolečina potuje v možgane, ti jo zaznajo in takoj pošljejo ukaz telesu, da sprosti blokado. Zato le ta prične pojenjati.
 • spodbuditi celotno telo, od glave do pete, da se prične proces samozdravljenja

Med terapijo se z osebo pogovarjamo in ji razložimo ter pokažemo, da občuti, kje po telesu, so razporejene blokade in kako potujejo ( vedno navzkrižno). Terapija se izvaja v 4-ih sklopih. Leže na sprednjem delu telesa, na zadnjem del telesa, sede na stolu in stoje.

Po terapiji se oseba počuti umirjeno in izredno sproščeno. Kar je posledica popuščanja zategnjenih pasov.

Ko se telo spodbudi k samozdravljenju: 

 • imamo več energije
 • boljši fokus, koncentracijo,
 • vrača se notranji mir
 • diagnoze postopoma izvenijo
 • različni psihični simptomi ( depresija, anksioznost, panični napadi…) se umirjajo in postopno izvenijo

In ravno zaradi tako izjemnega, naravnega procesa in mogočnosti neprecenljicega telesa, so osupljivi rezultati. To ni delo z energijo, ki jo nekdo čuti ali drugi ne.

Svet potrebuje terapevte!!!!

Ljudi, ki znajo in poznajo način kako pomagati sebi in bližnjemu v psihični ali fizični bolečini.

In ne. Sploh ni pomembno, če se s tem misliš ali ne, ukvarjati profesionalno.

Bistvo tečaja je, da se naučiš poskrbeti zase, svoje telo in počutje, ter enako za svoje domače.

Že to je dovolj.

Če se pa odločiš s tem ukvarjati profesionalno, toliko bolje. Lahko ti samo čestitam.

 

Ni čas, da bi sebično sedeli in poslušali sogovornika kako tarna in trpi v bolečini!

 

S tehniko, ki te bom naučila, tudi če nimaš nikakršnih izkušenj, lahko osebo spraviš na “noge” in mu vrneš nasmeh na obraz v zelo kratkem času.

Bog, Stvarnik, Vesolje, kakorkoli ga imenuješ, ti je dal ROKE.

Zakaj jih ne uporabljaš? 

Dane so ti z namenom, da v življenju kreiraš in poskrbiš za svoje dobro počutje ter zdravo telo.

Vem, napaka.

Nihče ti tega do sedaj ni povedal, te ni naučil. Nič zato. Ni prepozno, da se tega naučiš sedaj.

Ne jutri, ne enkrat, sedaj. 

Komu prepuščaš delovanje svojega telesa? Okolici, situacijam, drugim ljudem? Ga imaš pod popolnim nadzorom?

Povpraševanja po terapijah je veliko. Sama težko pokrivam celotno Slovenijo, zato bi mi tvoja pomoč zelo dobrodošla. In hvaležni bi ti bili vsi ljudje, ki bi jim skrajšal pot do terapevta.

Torej? 

Kaj še čakaš?

Klikni na spodnjo povezavo in si podrobneje preberi celoten opis ter vse potrebne dodatne informacije.  

OBVEZNO KLIKNI IN PREBERI !

Terapevt - prijava marec 2023

 

Mar
18
sob
Mojster kanaliziranja v ŽIVO – nadgrajen tečaj @ Koper
Mar 18 @ 9:00 dop – Mar 19 @ 6:00 pop

 

Tečaj za vse, ki želijo nekaj več in živeti bolje. 

Ne samo, da boste obvladali veščine kanaliziranja, svetovanja, branja čaker, branja predmetov, angelskega zdravljenja, itd, temveč tudi kvaliteta vašega življenja se bo povzdignila stopničko višje.

Postali boste boljša oseba. 

Bit nekomu svetovalec, oziroma mu predajati sporočila, je odgovornost. A preden dosežemo to stopnjo, je potrebno premostiti kar nekaj notranjih blokad. Kot so na primer, izražanja, samozavest, zaupanje, prepuščanje, srčnost, sočutnost, ipd. Na vsem tem delamo sproščeno, lahkotno in igrivo. Niti opazili ne boste kakšne spremembe se vse dogajajo, medtem, ko vi spretno izvajate vaje. 

Nekateri se po tečaju odločijo, da se bodo s tem ukvarjali profesionalno, drugi ga obiščejo zaradi sebe.

Mar ni lepo imeti vse potrebne informacije na dosegu vedno in povsod? Se povezati in točno vedeti kateri korak je potreben, kako naprej. 

Če pričakujete od tečaja, da boste samo potovali po sferah in bili nekje zgoraj, potem definitivno to ni tečaj na katerega se morate prijaviti. 

Naj vam razložim zakaj.

V vsem mora biti ravnovesje. Tudi v tem. In če ni zemeljskega dela, jasnih in konkretnih korakov, napotkov, dejstev, bi bil to samo še eden od tečajev, kjer samo nakladajo in po zaključku veš še manj kot si vedel pred udeležbo. Zame je to zguba časa in jaz tako ne želim delati, ker cenim moj in vaš čas. 

Torej. Če si pripravljen delati, vaditi, izvajati domače naloge (teh ne manjka), se spremeniti, potem dobrodošel. 

Tečaj poteka V ŽIVO V 5-ih modulih- dva vikenda !!!

18.3.23 – 19.3.23 in 01.4.23 – 02.4.23

Več o tečaju, podroben opis, odgovore na vprašanja, prijavni obrazec  in vse ostale informacije dobiš tu: