Sep
1
sre
Kozmoterapije po metodi Nenada Janjetovića @ Sofija Relaks
Sep 1 2021 – Sep 30 2022 (cel dan)

Individualne terapije po METODI priznanega kozmoterapevta Nenada Janjetovića – Janje

 

Med izvajanjem terapije se usklajujejo vsi nivoji telesa, zato je terapija primerna tako za dolgotrajne ali kratkotrajne fizične blokade (bolezni) kot za težave na čustvenem področju. Rezultati so osupljivi, zato ljudje radi prihajajo po tovrstno pomoč.

 

Terapije izjemno delujejo tako na fizične blokade, kot na psihično počutje.

 

Kako deluje naše telo? 

Center duše ljubezni je v timusu. Ta predel je najbolj občutljiv in najhitreje ga obremenimo.  To je tista točka, če nanjo narahlo pritisnete, zaboli. V njej se nabira vse kar doživimo, skozi celotno življenje. Žalost, ljubosumje, razočaranje, strah, krivda….vse kar je povezano z našimi občutki. Če nismo vešči tega sami očistiti, se prične “sod” duše ljubezni, polniti.

Ko doseže vrh in “se nabrano prične zlivati navzven”, mi to zaznamo kot psihično ali telesno bolečino in duša se prične razbremenjevati bremen, ker bi drugače “počila”.  Takrat telo prižge opozorilno rdečo luč, bolečino. Z namero, da takoj reagiramo in pozornost obrnemo na “sod” duše ljubezni. Žal nas nihče tega ni nikoli učil in se večinoma fokusiramo na problem (bolečino) in ne na vzrok (dušo).

Vse v nas je prepleteno. Breme, ki nastane v duši ljubezni se razporedi navzkrižno po telesu. Pod pazduho, v medenici, pod kolenom, v stegno, in gleženj. Vse v nas je prepleteno, kot pajkova mreža. Zato se za dobre rezultate, vedno dela celotno telo. Spredaj in zadaj. Ne glede na problem.

Med terapijo, vam tudi razložim in pokažem kako blokade potujejo in kje se na telesu pokažejo. Nekateri to začutijo kot bolečino, drugi kot žgečkanje. Spremembe se pokažejo večinoma, že po prvi terapiji. Priporočeno so tri zaporedne terapije, ker je v eni sami nemogoče odblokirati nastale blokade, ki smo jih nabirali skozi celotno življenje. Terapija deluje na vse energijske nivoje.

Kozmoterapija vam pomaga sprožiti proces samozdravljenja. A vi ste tisti, ki popravljate svoje telo.

Ne samo duša ljubezni, tudi duša nagona, duša emocij, duh inteligence, suh spomina, duh sna….. Vse to ima svojo vlogo in namen. Z obremenitvijo duše in duha porušimo naravno ravnovesje.

 

Terapije vračajo ravnovesje v prvotno stanje in mir v dušo, kar vsi potrebujemo.

 

Ne zamudite tega božanskega daru, ko lahko uravnovesite sebe na vseh nivojih.

TERAPIJA POMAGA VZPOSTAVITI HARMONIJO V DUHOVNEM IN FIZIČNEM TELESU

  • Uravnovešanje stanja uma in misli z duhom, dušo in fizičnim telesom
  • Balansiranje energije s čimer se izboljša fizično stanje in počutje
  • Izboljšanje moškosti in ženskosti
  • Pomaga pri odpiranju tretjega očesa, da lahko vidimo mikro svet v nas

 • Rezervacija termina po predhodnem dogovoru
 • Prispevek za terapijo: 30 €
 • Trajanje: 20-30 min (odvisno od blokad osebe)
 • Za otroke, do 14-tega leta so terapije brezplačne

Izvaja: Darja Sekulić osebna učenka in asistentka Nenada Janjetovića

Kje: center Sofija relaks ulica Talcev 14 Koper
POMEMBNO!!!
Ob prijavi na terapijo OBVEZNO dopiši zate najboljšo uro in dan. 
 

Oglej si del poteka terapije TUKAJ

Uravnovešanje energij ogled TUKAJ

Ob prijavi OBVEZNO dopišite  za vas najboljšo uro in dan.

Sep
4
sob
Online sklop 9-ih EKSTREMNO močnih meditacij @ preko spleta
Sep 4 2021 – Okt 30 2022 (cel dan)
Online sklop 9-ih EKSTREMNO močnih meditacij @ preko spleta

V udobju vašega doma, se prepustite intenzivnem prebujanju na vseh nivojih. Vsako soboto zvečer dobite dostop do nove meditacije z iniciacijo, ki vas bo povzdignila na višji nivo in vam pokazala tako na čustvenem, energijskem kot na družbenem področju, kje ste, ter  vas nežno potisnila v veliko osebno preobrazbo.

Te zanima?

Si pripravljen/a?

 

Potem te vabim, da si prebereš celoten spodnji opis:

 1. Ste pripravljeni na intenzivno duhovno prebujanje?

Tu je devet intenzivnih meditacij z iniciacijami, ki vam bodo poglobile potovanje tako znotraj sebe kot zunaj. Celoten teden po izvedeni iniciaciji niste samo na notranji preizkušnji, ampak tudi na zemeljski, v zunanjem fizičnem svetu.

Tako boste na primer po prejetju iniciacije upanja, cel teden bili na preizkušnji upanja. Lahko vas popelje v situacijo ker boste dotaknili dno obupa, ali vas povzdigne do točke, da si končno upate nekaj kar za do sedaj niste zbrali poguma.

Vse preizkušnje so odvisne od posameznika in njihov namen je balansirati potrebna področja. Zato se dogaja pri vsakemu posamezniku različno. Celoten proces balansiranja se ne konča po devetih tednih, ampak traja nekje približno šest mesecev, da se energije varno zasidrajo.

A spremembe v samem dojemanju okolice, življenja in sebe, so vidne že takoj po zadnji deveti iniciaciji. Občutek boste imeli kot da vam je nekdo po dolgem času obrisal zamegljena očala in sedaj drugače vidite. Da, videli boste onkraj fizičnega telesa. V dušo, v globino. Kar pomeni, da boste hitro prepoznali laži, videli pod masko ljudi in si s tem neverjetno olajšali sprejemanje odločitev.

Prav zaradi sidranja energij in preizkušenj tako zemeljskih kot notranjih je potreben enotedenski presledek za varno devet tedensko potovanje.

Prve dve iniciacije so izrednega pomena. Pripravijo posameznika na sprejemanje novih drugačnih energij,  zato brez opravljenih prvih dveh iniciacij ne morete sprejemati naslednjih.

Kaj se dogaja med devet tedenskim potovanjem:

 • kozmične iniciacije
 • menjava vzorcev
 • menjava dogodkov
 • spreminjanje preteklosti
 • vpogled v prihodnost
 • oproščanje
 • osvoboditev
 • samozdravljenje
 • potovanje v notranjost fizičnega telesa
 • vstop v organe
 • vstop v akaške zapise
 • potovanje v podzavest
 • vsak teden novo spoznanje
 • sprejemanje novih, močnejših energij

Skozi iniciacije boste pripravili svoje energijsko telo na sprejemanje svetih komponent duhovnega ravnotežja, kar vodi do stanja Kristusove Zavesti, ki je hkrati zadnja iniciacija. Iniciacija je nov začetek in premik v nov način bivanja. Je pomoč pri ozaveščanju, da smo utelešene duše. Lahko neposredno dvigne zavest ali pomaga pri njenem razvoju, da v nas spodbudi določene lastnosti. Ob sprejemanju 9-ih iniciacij se razvija vaša duhovnost in zavest in skozi časovni proces vstopate na pot vaše misije. A vedeti morate, da iniciacije niso nadomestila za nadaljnje delo na osebnostni in duhovni rasti. Do izboljšanja pride zato, ker iniciacije prejemniku trajno podarijo šakti – nefizično energijo. Iniciacije, ki jih opravite samo enkrat v življenju in delujejo večno, vam bodo spremenile življenje na vseh nivojih in področjih. Preobrazba je tako korenita, da niso primerne za tiste, ki so zgolj navdušeni nad zamislijo, da bi nekaj spremenili. Namenjene so posameznikom, ki so pripravljeni na spremembe in si jih globoko želijo.

Pripravljalni iniciaciji:

1.Energijska iniciacija za okrepitev subtilnih teles. To so zelo močne energijske frekvence, zato je nujno, da se naša subtilna telesa okrepijo in se tako frekvence zadržijo in varno prevajajo.
2.Proti slepilna iniciacija deluje na opuščanju vseh slepil in iluzij. Šakti energija proti slepilne iniciacije bo nadaljevala delo v vas vse do konca življenja. Pomagala vam bo odkriti svoja slepila in vam jih pomagala opustiti. Prepoznavanje in opuščanje slepil je vseživljenjski proces.

Sedem energijskih blagoslovov:

3. blagoslov upanja; preko katerega nam vse stvari postanejo mogoče in izvedljive

4. blagoslov diha; nam pomaga pri osvobajanju omejitev iz preteklosti

5. blagoslov ljubezni; pomaga varno odpreti naše srčno središče

6. blagoslov sočutja; odpira sočutje do vseh živih bitij

7. blagoslov dušne zavesti – zavedanja; pomaga na mentalni ravni poenotiti nižje in višje ravni

8.blagoslov integracije materije in duha; predanost abstraktnega idealizma, odpiranje srca, in uma k Stvarniku

9.blagoslov Kristusove zavesti; vsemogočne, vse razširjene in veličastne brezpogojne ljubezni, spojitev materije in duha, ki se manifestirajo v življenju.

Presledek med meditacijami-iniciacijami  je en teden.

Med iniciacijo je obvezna uporaba slušalk!!!

Meditacije so posnete v snemalnem studiu in nekatere vsebujejo specialne efekte za bolj intenzivno in globoko doživljanje. Pri vsaki iniciaciji dobite opis kaj lahko od nje pričakujete in kaj se vam bo skozi teden  dogajalo. Vse je odvisno od stopnje vaše zavesti. Manj kot je razvita, bolj bodo iniciacije intenzivne, večje bodo zemeljske preizkušnje.

Termini iniciacij:

Iniciacije trajajo devet tednov zato vsako nedeljo, po prijavi, dobite geslo za dostop. Geslo je veljavno 24 ur. V tem času morate opraviti tekočo iniciacijo.

Poleg dostopa dobite tudi kratek opis tekoče iniciacije in kaj lahko od nje pričakujete.

Cena :225€ (možnost plačila na 2 obroka 112,50€) Pri prijavi dopišite, če želite na 2 obroka.

Pričetek 04.9.21 – konec 30.10.21

 

Sep
13
pon
Sklop delavnic po nauku dr. Grabovoja @ videokonferenca - zoom ali osebno
Sep 13 @ 11:58 dop – Okt 1 @ 12:58 pop

 

 

Nauk dr. Grabovoja je zelo obširen. Sprva je potrebno razumeti njegovo delovanje, da bi lahko izvajali različne koncentracije.

Kdo je dr. Grabovoi PREBERI TU

Dr. Grabovoi pravi: “Mi smo celice v Stvarnikovem telesu. Smo del njega. Zato imamo vse možnosti kreiranja, materializiranja in dematerializiranja kot jih ima Stvarnik sam. Naša naloga je, da se spomnimo kdo smo in pričnemo kreirati svojo realnost. ”

V ta namen bo potekal sklop delavnic 2x tedensko, ob torkih in petkih. V mesecu septembru bo tako 6 srečanj. Na vsakem bomo nadgradili osvojeno znanje iz prejšnjega srečanja in tako gradili temelje za samostojno delo.

Srečanja bodo potekala istočasno v prostorih Sofija relaks in preko zooma. Tako bo dana možnost vsem, tudi tistim, ki niso vešči tehnologije, da osvojijo nauk izvajanja tehnologij in uporabe številčnih nizov, kot tistim, ki so iz oddaljenih krajev, da se lahko udeležijo.

Prvi del  torek, 14.9.21.

 • Osnove nauka
 • Kako delujejo številčni nizi
 • Razlaga pojmov
 • Razlaga izvajanja koncentracij
 • Praktično delo

Drugi del, petek 17.9.21 

 • koncentracija na dele telesa za normiranje psiho – fizičnega zdravja, odpiranja jasnovidnosti in strukturizacije zavesti

Vsi ostali deli bodo prilagojeni vam. Tako se bomo najprej posvetili področju, ki ga večina želi normirati. Obdelali bomo tako :

 • zdravljenje telesa (določenih delov in splošno zdravljenje), kot
 • čiščenje karme, prostorov, osebe,
 • prenos informacij,
 • normiranja financ,
 • materializacija
 • normiranja odnosov,
 • tehnologij zaščite,
 • strukturiziranja zavesti, psihe, čustev,
 • itd……

Skozi vsako področje bomo šli temeljito in pri tem uporabili več koncentracij, da si boste lažje izbrali tisto, ki vam je bolj pisana na kožo, ter dodali še ustrezne številčne nize.

Termini nadaljnjih srečanj:

 • Tretji del, torek 21.9.21
 • Četrti del, petek  24.9.21
 • Peti del, torek  28.9.21
 • Šesti del, petek 01.10.21

 Vsakič boste prejeli še številčne nize, ki se povezujejo na tematiko katero obdelujemo in tako ustno kot slikovno razlago izvajanih koncentracij. 

Srečanje traja predvidoma 90 min .

Ura: 20.00 – 21.30

Cena  sklopa 6-ih srečanj namesto 60€    sedaj 40€

Sklop delavnic nauka dr. Grabovoja

Sep
24
pet
Nameščanje želodca- zlatnika rezervacije terminov @ Sofija relaks
Sep 24 @ 9:00 dop – Sep 30 @ 6:00 pop

Naše babice, prababice, praprababice, so poznale rastline in različne tehnike za samopomoč. To je bil takrat vsakodnevni način premagovanja različnih težav in bolečin.

V vsaki vasi je bila ena ženska, ki je poznala zdravilo za vse. In ljudje so se obračali k njej kadarkoli so jo potrebovali. Svoje znanje je skrbno varovala in ga nato predala otrokom ali vnukom. Tako se je modrost predajala iz roda v rod. Zaradi množičnih selitev mlajše populacije v mesta, ali nezanimanja mlajših, je počasi vse izumrlo in še redko kje se najde kdo, ki je prevzel njihovo znanje. Med vsemi tehnikami, so poznale tudi način kako namestiti želodec ali kakor temu tudi pravijo zlatnik.

Naj ti razložim kaj to je.

Zlatnik zgleda kot veliko jajce, položeno pravokotno na hrbtenico. Po virih iz ayurvedi iz tega “jajca” teče nit, na kateri je na koncu energijska krogla, iz katere poteka na tisoče energijskih vlaken (72 tisoč tankih energetskih kanalov. Zato ima zlatnik ima ogromno fizično in energijsko moč.

Včasih so v Rusiji govorili, da človek začne rasti iz popka (zlatnika).

Kraj, kjer se nahaja, je zelo pomemben, saj vsako gibanje popka, torej želodca, vpliva na vse notranje organe in na splošno zdrave ljudi.

V primeru, da želodec, ni na pravem mestu, če se premakne, vodi do motenj pretoka krvi v notranje organe, posledica pa je oslabitev, bolezen notranjih organov in celotnega organizma.

Želodec se lahko minimalno premakne navzgor (zaradi ljubezenske – čustvene obremenjenosti) ali navzdol (zaradi nagona, ko se forsiramo, da nekaj naredimo, zaključimo, da pridemo pravočasno, ipd). Veliko čustvenih in fizičnih težav je moč odpraviti že s to neverjetno tehniko.

Na svoji življenjski poti sem spoznala veliko različno nadarjenih ljudi. Vsak izmed njih je imel določeno znanje. Ena izmed teh oseb, je bila (sedaj že pokojna), starejša gospa iz Bosne, ki me je pred 20-timi leti, naučila prav posebne tehnike odpravljanja blokad ali kako temu pravijo, nameščanje želodca.

Tako kot vsa starodavna znanja se tudi to prenaša iz roda v rod, zato je zame to predano znanje, pravi blagoslov.

Tehniko vse od takrat tudi izvajam pri vseh, ki to potrebujejo, a verjamem, da je, še veliko izmed vas, ne pozna. Zato te vabim, da si prebereš več in dobiš odgovore na vsa vprašanja.

 • Zakaj pride do premika?
 • Kakšni so simptomi?
 • Kako poteka nameščanje?
 • Koliko časa traja in kakšen je prispevek?

Če želiš odgovore na vsa ta vprašanja, potem KLIKNI TU in preberi.

Termini do konca septembra po znižani ceni!

Prijava na termin:

Rezervacija termina nameščanje želodca

Close Menu
×
×

Cart

PRENOS BREZPLAČNE MEDITACIJE