Selected:

Svetovanje z energijsko terapijo Sofija healing

45.00

Svetovanje z energijsko terapijo Sofija healing

45.00

Sprejmite ponujeno roko in si rezervirajte svoj termin. Ne obstaja nič, kar bi bilo nerešljivo ali neozdravljivo.

Kategorija:

Opis

Individualna srečanja

SVETOVANJE Z ENERGIJSKO TERAPIJO –  SOFIJA HEALING 

Vedno sveti luč na koncu tunela, ki jo sami še ne morete ali nočete videti. Skozi sproščen pogovor, v prijetnih energijah, poiščem vzrok nastale situacije in ponudim rešitev le te. Velikokrat so nam odgovori tako blizu, a jih zaradi stresa, nizke energijske vibracije, preobremenjenosti z razrešitvijo situacije, sami ne moremo videti. Takrat potrebujemo nekoga, da nam razsvetli pot in nas popelje do razrešitve. Dane vam bodo jasne smernice, navodila. Samo od vas samih je odvisen razplet. Čarobno palčko imate v svojih rokah.

Če ste pripravljeni izstopiti iz začaranega kroga neprijetnih življenjskih situacij, potem dobrodošli.

VNOS SVETLOBNE ENERGIJE V TELO

Kanal skozi katerega steče čista božanska svetloba v vaše fizično, čustveno, mentalno in duhovno telo. Transformacije na vseh področjih se dogajajo še dolgo po zaključeni terapiji (cca 14 dni). Postanete bolj umirjeni, sproščeni, lažje se soočite z vsakdanjimi izzivi, strahovi potihnejo, uživate vsak trenutek tukaj in zdaj, vizije se skristalizirajo, najdete smisel življenja, izboljša se psihično počutje, nekatere fizične bolečine izpuhtijo… Vsak terapijo doživlja na svojstven način.

Lahko kombinirate terapijo z osebnim svetovanjem, kar doprinese še hitrejše in močnejše učinke (če ste seveda odprti in pripravljeni na spremembe) in s postopkom odpiranja intuitivnega kanala.

KAKO POTEKA TERAPIJA? Sama terapija je sklop več tehnik, ki sem jih združila. Pri terapiji intuitivno polagam kristale. Vsak kristal ima svojo moč in poveča intenzivnost celotnega procesa. V prostor povabim tudi vaše angele varuhe, duhovne vodnike in druga bitja iz višje sfere, ki bodo delovali skozi moje roke. Prosim jih, naj se vse transformacije zgodijo v vaše najvišje dobro in se prepustim vodstvu. Poleg vseh bitij, med samim pretokom energijske transformacije izvajam tehnologije nove zavesti, kjer začutim, da je potreben  močnejši pretok energije, očistim zastarano energijo in vas povežem tako z zemljo kot z višjimi energijami.

Terapija je zelo  intenzivna, a hkrati prijetne in sproščujoče.

Med terapijo se povežem z vami, občutim vse, kar se takrat na energijskem nivoju dogaja v vašem telesu in sprejemam informacije iz višje sfere. Počutili se boste bolj umirjeni, zbrani in izredno pomembno je, da takrat vnašate v telo dnevno vsaj 2 litra vode, kajti s tem omogočite telesu, da se hitreje čisti.

Trajanje terapije približno 30 do 45 minut, nato sledi poglobljen pogovor, ko skupaj pridemo do vzroka oziroma žarišča energijske blokade. Po dosedanjih izkušnjah in opravljenih terapijah so rezultati osupljivi.

Individualno svetovanje, poteka tako, da vam  iz višjih svetov, skozi intuitivne kanale, predajam sporočila, smernice in napotke. Angelsko ljubeče vodstvo vedno pomaga nazaj na pravo pot svojim dušam.

Za vsako blokado na življenjskih področjih – čustvenem, psihičnem ali fizičnem, obstaja vzrok. Preden izbruhne na površino in to kakorkoli občutimo, vzrok tli globoko v nas.

Popoln uspeh je zagotovljen šele takrat, ko ga odkrijemo in ga odstranimo. Bitja višjih svetov nas vedno vodijo v naše najvišje dobro in vsak njihov nasvet, se še nikoli ni pokazal za napačnega. Svetovanje ni vedeževanje. Je jasna smernica, kako po lažji poti, do želenega cilja. Vedno imate svobodno voljo odločanja, končna odločitev je vedno in samo vaša.

Sprejmite ponujeno roko in si rezervirajte svoj termin. Ne obstaja nič, kar bi bilo nerešljivo ali neozdravljivo.

Čas trajanja svetovanje s terapijo 60 min

Izvaja: Darja Sekulič

 

Close Menu
×
×

Cart

PRENOS BREZPLAČNE MEDITACIJE