Inface Invest Group SLO

O podjetju

Podjetje InFace Invest Group Ltd sta ustanovila dva ustanovitelja, Zoran Lazarević iz Srbije in Mladen Pejić s Hrvaške. InFace Invest Group Ltd je bila ustanovljena 16. marca 2000, registrirana v skladu z vsemi mednarodnimi pravili in standardi kot IBC (International Business Company) pod Reg. Br. 197736 na naslovu Global Gateway 8, Rue de la Perle Providence, Mahe, Sejšeli. Da bi podjetje vstopilo v davčni sistem Evropske unije, je leta 2020 podjetje registriralo kot rezidenčno podjetje na Cipru pod Reg. Br. HE407220 na naslovu Strovolou 77, Strovolos, 2018 Nikozija, Ciper.

InFace Invest Group Ltd se ukvarja z:

 • z ustvarjanjem spletne poslovne in družbene skupnosti prek franšiznega poslovnega modela,
 • z vlaganjem v izobraževanje, ustvarjanje in razvoj IT podjetij,
 • z integracijo vašega podjetja s portalom InFace Invest Group,
 • z integracijo sistema SFT21 v vaše podjetje,
 • raziskovanje internetnega poslovanja,
 • z uvajanjem inovacij v trženju,
 • Spletne aplikacije, oblikovanje, DevOps,razvoj mobilnih aplikacij, infrastrukturne rešitve,
 • ustvarjanje novih formul v IT poslu,
 • razvoj binarnih dreves (binarne matrike)
 • razvoj plačilnih procesorjev,
 • razvoj kriptovalut,
 • družbenih omrežij in spletnih storitev,
 • iger …
 • naložbe in še veliko več …

Kot produkt uspešnega dela skupine InFace Invest so nastali:

 • Programski sektor za IT, imenovan Semper Fidelis
 • Team Sektor za informacijsko izobraževanje, imenovan InFace University

Poslanstvo podjetja je omogočiti vsem ljudem zaslužek in s tem izboljšati svoj finančni položaj.

Poslovni koncept SFT21

InFace Invest Group Ltd je prvo podjetje na svetu, ki je začelo ustvarjati spletno socialno omrežje prek franšiznega poslovnega modela. Posel se začne s franšizo SFT21, socialnim omrežjem SFToYou in Webshopom, lastno kripto valuto in verigo blokov, pa tudi lastnim plačilnim procesorjem in še veliko več. Poslovni model je zasnovan tako, da ima vsakdo zasluži in doseže svoj osebni uspeh. Sistem je nastavljen tako, da obstaja samo ena skupna matrica, ki jo vsi člani napolnijo skupaj. Posebna in samozadostna matrica, ki zagotavlja uspeh. Metoda polnjenja matrice je popolnoma avtomatizirana tako, da se matrica polni enakomerno. Tako vsak dajalec franšize dobi svoje člane, ne glede na to, kdo jih je pripeljal. Pomeni tudi, da ni konkurence (crossline) in da vsi dobijo dobiček. Vsak član lahko sistem preizkusi brez tveganja in se po 90. dnevu odloči, ali bo opustil ali nadaljeval poslovanje. V primeru odstopa se članu povrne znesek njegove naložbe v celoti, medtem ko član, ki se odloči za nadaljnje poslovanje, podpiše franšizno pogodbo. Tu je namesto tekmovanja glavno načelo skupnost, ki razvija kakovostno drugačne odnose med člani. Vsak član je v interesu, da bi bili vsi ostali člani uspešni, saj imajo vsi koristi od tega.

SFToYou –  socialna mreža poslovno – socialnega značaja

Namenjen je izključno obstoječim članom sistema SFT21. Način in pogoji registracije in dostopa do tega omrežja so mogoči le z registracijo prek sistema SFT21. Cilj podjetja je ustvariti poslovno in družabno skupnost, v kateri bodo njeni uporabniki imeli vse možnosti, ki jih v glavnem zagotavljajo druge skupnosti (objavljanje gradiv, izmenjava ali prenos vsebin, všečkov, igranje iger itd. Z možnostjo dodatnega zaslužka na podlagi izvajanja teh dejanj). Da, prav ste razumeli, plačani boste za uporabo našega poslovno-socialnega omrežja SFToYou, tako da si lahko samo predstavljate, kakšne priložnosti vam bo prineslo. Vsaka skupna raba, všečkov, vsaka objava vam bo prinesla dobiček … saj s prometom zaslužimo s pomočjo »Oglaševanja«. Za razliko od drugih družbenih omrežij, v katerih dobiček ali zaslužek omrežja gre izključno lastnikom teh omrežij, je vizija tega sistema ustvariti družbeno-poslovno skupnost, v kateri bo dobiček, ustvarjen z omrežjem SFToYou, razdeljen med člane omrežja. Doslej so se na podoben način pojavljala večinoma vsa družbena omrežja ali spletne skupnosti, saj lastniki javno predstavljajo svoje omrežje in storitve, ki jih omrežje ponuja članom, ponujajo brezplačno. Na ta način brezplačno registrirani člani s svojimi dejanji in dejavnostmi sodelujejo pri ustvarjanju in širjenju takih omrežij, ki jih imajo praviloma – NIČ, medtem ko ves zaslužek, kot smo navedli, zadržujejo predvsem lastniki omrežij. Odločili smo se za drugačen pristop k ustvarjanju skupnosti, v kateri registrirani člani sodelujejo pri ustvarjanju in širitvi naše mreže SFToYou prek franšiznega poslovnega modela in na podlagi tega sodelujejo pri razdelitvi dobička podjetja. InFace Invest Group je prvo podjetje na svetu, ki je začelo ustvarjati spletno skupnost prek franšiznega poslovnega modela.

SFT21 franšiza

Spletni franšizni poslovni model je genialen v svoji preprostosti in funkcionalnosti in je namenjen vsem, ki želijo začeti lastno internetno podjetje. Franšizni poslovni model je zasnovan tako, da člani kot dajalci franšize sodelujejo pri ustvarjanju skupnosti in kot taki sodelujejo pri razdelitvi dobička. Franšizerji dobijo svoj prostor na spletnih straneh podjetja, kjer z uporabo programske opreme podjetja ustvarjajo svoje spletne družbene skupnosti, ki skupaj tvorijo eno veliko poslovno-družbeno skupnost, torej blagovno znamko “SFT21”. Za to franšizerji plačujejo vstopno in redno franšizno provizijo, ki se med franšizerje razdeli v skladu s pravili o razdelitvi dobička, kar je eden glavnih načinov ustvarjanja zaslužka (dobička).

Ta sistem je poseben in izviren ter absolutna revolucija v spletnem poslovanju iz več razlogov:

✅BREZ TVEGANJA Skupina InFace Invest v prvih 90 dneh zagotavlja poslovno zadovoljstvo s 100-odstotno donosnostjo naložbe v tem obdobju, to je največje možno jamstvo, ki ga podjetje lahko da svojim članom! Od trenutka registracije do naslednjih 90 dni daje družba vsakemu registriranemu članu enako možnost, da se po 90. dnevu samostojno odloči, ali se želi odpovedati nadaljnjemu poslu ali želi nadaljevati poslovanje. 90 dni je dovolj dolgo obdobje, v katerem ima vsak član več kot dovolj časa, da brez kakršnega koli tveganja začne delati in preuči vse razpoložljive informacije o podjetju in poslovanju podjetja ali o vsem, kar bi ga lahko zanimalo, da se lahko sam odloči. o nadaljevanju poslovanja s podpisom franšizne pogodbe. Po izteku 90. dne je dolžnost vsakega člana s klikom na povezavo odločiti, ali želi prenehati poslovati ali želi nadaljevati poslovanje. Rok za odločitev je v naslednjih 10 dneh, torej po poteku stotega dne od dneva registracije

✅Avtomatiziran poslovni sistem, torej nadzorna plošča, edinstvena po svoji funkcionalnosti s tremi mehanizmi, katerih naloga je čim bolj enakomerno napolniti binarno matrico, da lahko VSI skupaj zaslužijo resen denar.

✅Model mreženja in porazdelitev dobička ter sistemska šola s 7 stopnjami.

Poslovanje brez rizika je dovolj velik razlog, da poskusite to priložnost, kajne? Ampak pustimo naj govorijo sama dejstva in argumenti!

Video posnetek podrobne razlage in celotnega poteka od registracije do zaslužka. 

Za še bolj jasne odgovore si lahko ogledaš posnetek pogovora z Danijelom Kruljac, ki je odgovarjal na moja vprašanja. Povezava: KLIKNI TU

Če ste si ogledali predstavitev zgoraj, vam je jasno, kaj naredi ta sistem izviren!

Morda se tega trenutno ne zavedate, a to je ena od tistih priložnosti, ki se zgodi enkrat v 20 letih v vašem življenju. Kdor to prepozna v tem trenutku, bo bogat človek. Nekaj ​​podobnega se je zgodilo, ko so se začeli projekti, kot sta Bitcoin in Facebook (mimogrede, pri FB je njihov izdelek le družabno omrežje). Kdor je bil takrat dovolj pameten, da je priznal ogromen potencial teh projektov, je zdaj milijonar.

Če ste že kdaj opravljali (ali opravljate) katerokoli internetno dejavnost, ste naleteli na to:

 • vedno je obstajala nevarnost izgube velikega denarja, ne da bi zaslužili kaj pomembnega
 • ena noga (linija) je bila vedno močnejša in denar je bil ves čas “na čakanju”, ker vam nikoli ni uspelo doseči ravnotežja
 • vedno tiste “spodaj” tako imenovane “majhne”, krmljene tiste “zgoraj”, tako imenovane, “velike”
 • težko je bilo doseči kakovostno podvajanje in mnogi člani ekipe so bili neaktivni
 • od mentorja ali podjetja ni bilo nobene kakovostne podpore, ki bi vas vodila in pomagala
 • niste uspeli doseči stabilnega pasivnega dohodka, kaj šele finančne svobode

Svetujemo vam, da takoj začnete z začetnim paketom za 30 ali 105 dolarjev, saj glede na 90-dnevno garancijo za vračilo denarja ne tvegate popolnoma.

Najbolj pogosto vprašanje:

Koliko denarja je mogoče zaslužiti?

Video promocija poslovne priložnosti, ki ste si jo ogledali na tej strani, je bila narejena po napovedih, kako bi bilo, če bi vsak član v prvem mesecu pripeljal tri osebe in nato nikoli več nobene. Po tem modelu traja 14 mesecev, da izpolnite svojo matrico, v kateri so vsi člani plačali celoten znesek vstopnine za franšizo in v tem obdobju lahko zaslužite približno milijon dolarjev. Razumljeno je, da bodo nekateri  ljudje, pripeljali samo eno ali dve osebi, nekateri tudi nobene in bodo tudi taki, ki bodo pripeljali 3,4 ali več oseb. Edini pogoj, da ostaneš v matrici in sistemu, je, da imaš vsaj 1 neposrednega člana. Ni vam treba imeti 3 članov niti 14 članov, vendar boste le z enim članom bistveno omejili višino svojega zaslužka. Tam bodo tisti, ki bodo pripeljali le 1 ali 2 osebi, pa tudi tisti, ki bodo sem pripeljali 20, 30 ali več članov (taki ljudje so že v mreži). Model iz predstavitve je le “model”, ki služi lažjemu razumevanju in ogledu potencialnega zaslužka. Cilj je dejansko vpis ene osebe (v prvih 90 dneh), kar je predpogoj za podpis franšizne pogodbe. To sploh ni težko, olajša pa ga dejstvo, da oseba NI TVEGANJA in da gre za majhno začetno naložbo (30 USD ali 105 USD), ki jo krije jamstvo.

Tu je bistveno, da na to podjetje gledamo kot na dolgoročen poslovni model in prepričana sem, da lahko vsak, ki upošteva naša navodila in vloži najmanj truda, doseže odlične rezultate. Najprej je realno pričakovati, da v prvih 90 dneh ne boste imeli pomembnih zaslužkov. Vsi morajo razumeti, da če vstopijo s 30 USD, obdobje samo 30 dni zelo verjetno ne zadošča za zbrano zaslužkov v višini 25 USD za naslednjo nadgraditev. To ni problem, le da bo moral član na naslednjo nadgraditev počakati toliko časa, da zbere 25 USD v rezervni denarnici. Enako velja za tretjo nadgraditev v višini 50 USD. Zato je bistveno boljša možnost, da bodoči član takoj vplača 105 USD, saj s tem omogoči nadgraditev za prve 3 stopnje v enem mesecu. Konec koncev je tako takoj na 30% bonusa za priporočilo, namesto na samo 10%.

To je podjetje na zdravih in stabilnih temeljih, ki se razvija od nič do izjemno velikega dobička. To je povsem naraven in običajen postopek, za razliko od nekaterih sistemov, v katerih ljudje sprva veliko zaslužijo, le da dobiček vsak mesec upada. A tako kot se ne bi smeli povečevati, tudi zneskov ne smemo omiliti.

Zato mislimo, da lahko vsak, ki se malo potrudi, zelo hitro dobi mesečna izplačila v višini več kot 1000 ameriških dolarjev, nato pa, ko se matrica napolni in vaš zaslužek  poveča, vi hkrati gradite svojo kariero, tako da imate že tri neposredne člane, in tako lahko zaslužite 10.000 dolarjev na mesec. Ali bo čez 12, 18, 24 ali več mesecev, je odvisno od vaših prizadevanj in našega SKUPNEGA prizadevanja za promocijo te velike poslovne priložnosti.

NAVODILA ZA PRISTOP IN REGISTRACIJO 

Priporočamo vam,  da si najprej pogledate video, da vidite, kaj potrebujete, nato sledite navodilom ter se registrirajte.

Potrebujete ;

Referalni link priporočila ➡️ https://sft21.infaceinvestgroup.com/signup?Darja691

✔️Odpiranje (accounta) na PAYEER ➡️  https://payeer.com/014416359

✔️Odpiranje (accounta) na Perfect Money➡️ https://perfectmoney.com/?ref=5523071

✔️Odpiranje (accounta) na Advanced Cash➡️ http://wallet.advcash.com/referral/193435ec-e4e6-4bd0-abfa-bfa427fef822

Registracijo v Inface Invest Group izpeljete s klikom na spodnji link :

Referalni link  :  https://sft21.infaceinvestgroup.com/signup?Darja691

Za vse dodatne informacije – za vsa vprašanja me lahko kontaktirate neposredno na to e-pošto: sekulicdarja@gmail.com

Close Menu
×
×

Cart

PRENOS BREZPLAČNE MEDITACIJE