KAKO DO FINANČNE SVOBODE?

Ko sem prvič brala in kasneje gledala video posnetek tega izjemnega projekta, o katerem ti bom pisala, je bila moja misel: “Kakšni genialni možgani so to kreirali?

Fascinirana sem bila nad vsako podrobnostjo, ki je zelo premišljena in do podrobnosti izpiljena. Da se takoj razumeva. Ne nagovarjam te, še manj pa prepričujem na nič. Želim ti samo povedati in predati informacijo, to je vse.

Kot vsak nejeverni Tomaž, sem tudi sama iskala napako.

Nekaj kar bi me lahko zmotilo in dalo zadovoljitev temu negativnemu delu v meni, ki je imel že veliko slabih izkušenj iz tega področja in tako ponovno izrekel zelo dobro poznano staro frazo: “Saj sem vedela spet en nateg”.

 Roko na srce, s poslovnimi priložnostmi za zaslužek je danes splet zasičen. Vsi nekaj obljubljajo, a ko je potrebno dobiti izplačilo, se vse zaustavi in zamre. Dobro služijo tisti, ki znajo obračati besede, ljudi, a navadni “smrtniki”, ostanejo na štartni točki. Mah…..

Sedaj verjetno pričakuješ moj Toda?

 Da, obstaja Toda.

Želela sem se dobro prepričati, ker veliko ozadja podobnih stvari poznam, je moje vneto iskanje “napak” trajalo skoraj cel mesec. Na tisoče prebranih besedil, objav, pregledanih forumov, video posnetkov, ipd…. in ….. končno, sem ga našla. Video posnetek z naslovom imena podjetja in poleg magična, dolgo iskane besede TO JE PREVARA. “Jupi, pa vas imam«

Toda. Sledilo je razočaranje mojega negativnega dela in upanje je dobilo zagon.

V video v katerem sem ti pisala govori eden od ustanoviteljev podjetja, Zoran, ki je med boljšimi programerji na svetu in v njem pravi:” Če misliš, da je to prevara, če si našel kakršno koli napako ali imaš samo sum v to, te izzivam, da nas tožiš. In ne skrbi, če nimaš sam denarja za tožbo mi lahko brez zadržkov pišeš, ti ga podarim.”

Ostala sem odprtih ust. Prosim???

Javno ima objavljene vse svoje dokumente, javno izziva ljudi in celo javno je ponujal veliko vsoto denarja tistemu hackerju, ki mu udre ali zruši sistem. Po dolgo mesečnih poskusih seveda ni uspelo nobenemu. V vseh do sedaj tako imenovanih poslovnih priložnostih, je bilo vedno vse zavito v neko meglo skrivnosti, ne legalno, lastniki večinoma ne izpostavljeni, morda samo z imenom, tu pa totalno nasprotje. Nihče ne sedi v udobnem naslonjaču in uživa v obilju, vsi enakovredni, vsi delavni in na razpolago.

Popolno presenečenje zame.

Tako kot vedno naredim, sem si napisala tudi tokrat + in – mojega raziskovanja in se odločila, da postanem del tega podjetja.

Kaj je mene pritegnilo kot plus: 

Close Menu
×
×

Cart

PRENOS BREZPLAČNE MEDITACIJE