Spletni tečaj Prebujena Modrost- Kanaliziranje

Spletni tečaj Prebujena Modrost- Kanaliziranje

Kdaj:
april 3, 2021 @ 9:00 dop – april 5, 2021 @ 12:00 pop
2021-04-03T09:00:00+02:00
2021-04-05T12:00:00+02:00
Kje:
videokonferenca - zoom
Cena:
222€ - 333€
Kontaktna oseba:
Darja
051845125

PREBUJENA MODROST

Vse o kanaliziranju in prebujanju intuicije

Spletni tečaj namenjen vsem, ki v življenju želijo nekaj več

 

Kamor koli se obrneš, te povsod obkrožajo ljudje, ki ti govorijo, kaj naj narediš, kako naj živiš in kaj naj si misliš (oh ja, pa tudi kdaj in kako naj kaj narediš).

Čez nekaj časa vsi ti glasovi v tvoji glavi začnejo tekmovati med seboj, zato postane zate iskanje poti v življenju precej zmedeno! Glasne misli, preglasijo intuicijo.

Kaj  je intuicija?

Morda verjameš, da gre za nadnaravno silo ali preprosto za možgane, ki analizirajo dejstva na podzavestni ravni in ti na podlagi te analize pošiljajo “slutnje”. Kakor koli že, ni mogoče zanikati, da je intuicija močna sila.

Močno razvita intuicija je “skrivno orožje”. Daje ti vse vrste informacij, ki jih običajno ne bi imel.

Najboljši način, da najdeš nekaj duševnega miru in samozavesti  glede svojih življenjskih odločitev, je razviti lastno intuicijo – kar verjetno že veš, to je tisti glas v tebi, ki te nikoli ne pusti na cedilu.

Veš … tisti tihi, a vztrajni glas, ki se preprosto ne bo utišal, dokler ne narediš, kar je za zate pomembno.

Se kdaj, ali vedno, počutiš brez stika z notranjim glasom?

No, kaj če bi lahko ta glas okrepil in razvil, da bi ti služil kot najbolj zvest, najboljši prijatelj – tisti resnični prijatelj, ki nikoli ne tekmuje s teboj in te vedno spodbuja?

Tisti, ki pozna tvoje najgloblje skrivnosti in želje, nikoli ne obsoja in ti samo pomaga?

Ja, to je resnična vloga  notranjega glasu – to je notranji sistem GPS, katerega edini cilj je samo tvoj najboljši interes. In ko te vsi zapustijo in ostaneš sam, ugani ?

Še vedno lahko računaš na glas, ki te bo vodil in podpiral.

Sedaj verjetno misliš. Ah, jaz že nisem intuitiven . Vsako stvar moram analizirati, mora biti otipljivo, vidno….. 

Brez strahu.  Obstajajo preproste tehnike, s katerimi lahko razviješ intuicijo in začneš poslušati svoj notranji glas.

Ljudje lahko razvijejo intuicijo, tudi če mislijo, da je nimajo. Konec koncev  intuitivna sporočila prihajajo večinoma z desne strani možganov. In vsi  imamo desno stran možganov, mar ne?

Dobro razvita intuicija je velesila skozi katero ljudje dobijo neverjetne prebliske.

Tukaj je dobra novica – razvijanje intuicije je eden najboljših  projektov, ki se jih lahko lotiš. In ne samo, da boš znal slišati, čutiti, videti, razumeti, razbrati, predvideti, skozi intuicijo, ampak se bo tudi kvaliteta TVOJEGA ŽIVLJENJA,  povzdignila na višjo raven.

INTUICIJA  JE MIŠICA, KI JO RAZVIJEŠ S POSLUŠANJEM!

 

 

 

 

Če si prebral vse do tu, potem je ta tečaj namenjen prav TEBI.

Toda pred tem …..Ustavi se!

Prisluhni svojim trenutnim občutkom v telesu, misli, energiji. Kaj čutiš sedaj ? Kako se počutiš? Je v tebi vznemirjenje, radost, morda nenavaden mir….? Prisluhni intuiciji, ki ti sporoča, kaj je zate dobra, pravilna odločitev. In se po občutku odloči. Če je tvoj občutek še naprej pozitiven potem te vabim, da bereš naprej. V nasprotnem primeru te z odprtim srcem lepo pozdravljam. Veš, tudi odprto srce je bistvenega pomena ja jasno intuicijo. A o tem morda s teboj kdaj drugič.

….ostali Pojdimo naprej

Tečaj je razdeljen na module in vsak  traja cca 3 ure. Cca zato, ker je čas trajanja odvisen od skupine, njenih potreb in zahtevnosti, torej se lahko podaljša. Kljub temu, da je skupina, se vsakemu posvetim posamezno in z njim delam dokler ne prebije blokad. Tečaj bo potekal preko zooma. Med izvajanjem vaj v parih, boste dani v sobe po parih in tako v miru izvedli vse kar bo vaja od vas zahtevala.  Pripravila sem tudi nekaj testov, ki ti bodo pokazali jasnejšo sliko tvojega trenutnega stanja in pripomogli h lažjemu fokusiranju na tisto kar je potrebno nadgraditi. Preden karkoli pričnemo nadgrajevati, je potrebno počistiti nepotrebno, dvigniti energijo in pripraviti “teren” za novo.

 

 

 1. 1 MODUL – Intuicija I  sobota  03.04.21 od 9.00 – 12.00

V prvem modulu se bomo posvetili notranjem raziskovanju in odkrivanju potencialov. Verjemi, da bo veliko aha… trenutkov .Ugotovili bomo kateri del intuicije ima posameznik bolj razvit in kako lahko okrepi ostale.

 • teoretično spoznavanje intuicije
 • notranje raziskovanje vzorcev, blokad, strahov ….
 • meditacija odpiranje intuitivnih kanalov

 

 1. 2 MODUL – Intuicija II  sobota 17.04.21 od 9.00 – 12.00

Teoretično znanje in praktične vaje v parih – skupini, za nadgraditev intuitivnih kanalov. Vsak ima en del intuicije bolj odprt od ostalih treh, kar pa lahko z izvajanjem rednih vaj izboljšamo. Praktično delo v parih.

 • jasnovidnost
 • jasnočutnost
 • jasnoslišnost
 • jasnovednost
 • meditacija pozornosti

 

 1. 3 MODUL – Kanaliziranje I  sobota 08.05.21 od 9.00 – 12.00

Pa gremo na zabavnejši del, poizkusiti intuicijo in kanalizirati sporočila za ljudi, ki jih ne poznamo. Presenečen boš sam nad seboj, kaj vse z lahkoto zmoreš in kakšne informacije lahko predaš.  Veliko praktičnega dela.

 • vse o kanaliziranju
 • pasteh
 • zaščiti
 • načinih
 • praktično delo z angelskimi kartami

 

 1. 4 MODUL – Kanaliziranje II  sobota  22.05.21 od 9.00 – 12.00

Ta del modula je namenjen ponovitvi osvojenega znanja in praktičnem delu uporabljanja intuicije skozi kanaliziranje. Skozi celoten modul bodo potekale vaje. Kajti samo, ko sami delamo dobimo tisto potrebno samozavest s katero lahko v vsakdanjem življenju s popolnim zaupanjem sledimo intuiciji in samozavestno predajamo sporočila – kanaliziramo. Ker je zame bistvenega pomena, da vsi udeleženci osvojijo čim več znanja in tehnik, vam bom dala vmes tudi domače naloge, ki jih je za popoln uspeh, pomembno doma izvajati. Če si pripravljen na tečaj poln emocij in spoznanj, potem hitro izpolni spodnji obrazec. Veselim se druženja s teboj.

 

 

 

Za udeležbo na tečaju potrebujete app zoom na vašem računalniku ali telefonu, zvezek za zapiske, poljubne angelske karte, odprtost in veliko dobre volje 🙂 NOBENO predznanje NI POTREBNO. 

Vsak udeleženec prejme certifikat po zaključenem tečaju.

Cena 4 modulov + 1 gratis modul+ gratis 2 iniciacije  333€

Cena za zgodnje prijave do 29.3.21  SAMO – 222€

Možnost plačila na dva obroka  (piši mi e-mail)

Prijave so odprte do zasedbe prostih mest.

 

KAJ PRAVIJO UDELEŽENCI

 

Close Menu
×
×

Cart

PRENOS BREZPLAČNE MEDITACIJE