Ekskluzivno svetovanje z Darjo in Mirjano

Kdaj:
marec 27, 2021 @ 10:00 dop – 7:00 pop
2021-03-27T10:00:00+01:00
2021-03-27T19:00:00+01:00
Kje:
videokonferenca - zoom
Cena:
40€
Kontaktna oseba:
Darja
051845125

Ne zamudite izjemno priložnost osebnega srečanja s svetovanjem z Darjo in Mirjano.

Preberi zapis do konca….

Naj ti razložim kaj to sploh je?

Ponujena ti je izjemna priložnost, ko lahko z mano (Darjo) in Mirjano preživiš 60 min namenjenih samo tebi. Ker imava obe izjemno razvito intuicijo in s tem dano možnost vpogledov v sedanjost, bodočnost in preteklost, te bova z lahkoto lahko usmerila v vseh področjih, kjer to potrebuješ. Z usmeritvijo, bo tvoja pot olajšana in brez težjih preizkušenj.

Prav tako zaznava energije v tvoji auri in sproti odstraniva vse kar ne potrebuješ.

Ker je vsaka oseba specifična in prav tako njene potrebe, vsakega tako obravnavava. Tu uporabiva celotno svoje znanje, tehnike in vedenje, da najdeva prav ZATE najboljšo rešitev in smernico

Kaj moraš storiti?

Pripravi si vnaprej vprašanja, da česa ne pozabiš vprašati. Pridi z odprtim srcem in željo po sprejemanju. To je vse

Kako poteka?

Svetovanje poteka, kot sproščen pogovor med prijatelji. Ti sprašuješ, mi dve odgovarjava( s pomočjo kanaliziranja, vpogledom v angelske karte, intuicije…..) Poveževa se s tvojo dušo, tako, da vstopiva (energijsko, ne fizično) v tvoje telo in zaznava vse kar se dogaja, oziroma kar te blokira.

Ne bodi presenečen, če ti dava tudi kakšno nalogo, ali tehniko, ki jo je potrebno doma izvajati. Kajti najin namen je, da te usmeriva na pot, ki jo že dolgo iščeš. In včasih je potrebno tudi sam kaj narediti.

Če si v obdobju čustvenih pretresov, fizičnih blokad ali odločanj (velikih ali malih) dobrodošel.

Tokrat dajeva priložnost vsem, kajti svetovanje poteka preko video konference – zooma

Kako?

Ob prijavi dopiši zate najboljši dan in uro. Pravočasno poravnaj vplačilo za svetovanje (ob prijavi ti pošljem predračun za vplačilo) . Ob uskladitvi termina- ure, si rezerviraš 60 min zase in večer pred dogovorjenim terminom, ti pošljeva povezavo do video konference.

Pomembno!

Če nimaš aplikacije Zoom instalirane na telefonu ali računalniku, potem je pomembno, da to urediš pred tvojim terminom. Zoom aplikacijo najdeš v play trgovini.

Sedaj te verjetno zanima kolikšen je tvoj prispevek za svetovanje?

Za 60 min svetovanja, mogoče energijskega zdravljenja, čiščenja energij ali bilo česa boš potreboval, bova videle kaj se trenutno s teboj na vseh nivojih dogaja in kaj potrebuješ je ZATE prispevek 50.00€. Toda, ker se zavedamo situacije in da svetovanje zelo potrebuješ ti dava popust 10€ in je tako tvoj prispevek 40€

Ob prijavi prejmeš predračun, ki mora biti poravnan do zapisanega datuma. V nasprotnem primeru, tvoj rezerviran termin odstopiva nekomu drugemu.

  • Kje: video konferenca – zoom
  • Termini: Termini so na voljo od 10- tih do 19.00, vsako polno uro, v trajanju 60 min. Ob prijavi dopiši zate najbolj ustrezno uro, da se lažje uskladimo.
  • Kdaj 27.3.21

Zaradi velikega povpraševanja, oddaj svojo prijavo čimprej, da ne ostaneš brez termina. Nov termin svetovanja bo šele maja, zato ne zamudi tega.

Svetovanje 27.2.21

Close Menu
×
×

Cart

PRENOS BREZPLAČNE MEDITACIJE