PRELIVANJE SVINCA - ČIŠČENJE STRAHOV IN TRAVM 

Prelivanje svinca se uporablja za odpravljanje, strahov, travm, nočnih mor, težav s spanjem, depresije, anksioznosti, urokov, pomanjkanja energije, fizičnih in psihičnih blokad….

Ritual prelivanja svinca, ki je znan v mnogih državah Balkana, pa tudi na Bližnjem vzhodu, kot so Palestina, Sirija, Libanon, Egipt, izvira iz šamanizma.

Verjetno je zaradi svoje nekoliko skrivnostne moči preoblikovanja iz trdega stanja v tekoče in obratno, svinec, spodbudil stare ilirske šamane, da so s pomočjo čarobnega rituala spremenili  stanje pacienta.

Svinec ima smrtonosno moč tako proti ljudem (v orožju) kot demonom. Namreč, tako kot puškina krogla lahko ubije človeka, tako lahko svinec v šamanskem obredu ubije ali, natančneje, ujame energijo duha in jo tako oddalji od osebe.

Živimo v stresnem obdobju, ko je okoli nas veliko negativne energije, oseb, ki nas energijsko izčrpavajo, napadajo, ipd. Zato je obisk prelivanja svinca zdravim osebam priporočen, da ga opravijo vsaj enkrat letno. 

90% oseb ima v sebi večje ali manjše strahove s katerimi se vsakodnevno bori. Starodavni ritual prelivanja svinca je izjemna tehnika s katero nam je omogočeno, da se znebimo zavednih ali nezavednih strahov, blokad, travm, nočnih mor,….. 

 

90% oseb ima v sebi večje ali manjše strahove s katerimi se vsakodnevno bori. Starodavni ritual prelivanja svinca je izjemna tehnika s katero nam je omogočeno, da se znebimo zavednih ali nezavednih strahov, blokad, travm, nočnih mor, urokov, preklestev….. 

Primerna je za vse. Tako za najmanjše otroke, mladostnike, odrasle osebe kot starostnike.

Svinec se lahko preliva v prisotnosti osebe, na kosu oblačila ali preko slike. 

Manjšim otrokom se vedno dela samo na kosu oblačila in nikoli osebno.

Ko prelijemo svinec se ta v vodi razpoči in tako oblikuje različne figure iz katerih lahko veliko razberemo. En del svinca se pretvori v prah, drugi v špičke ali figure in en v srce. Vse ima svoj pomen. Branje svinca je tako kot branje iz kart, kave ali fižolovih zrn način odkrivanja in prebiranja tako zavednega kot nezavednega dela osebe. 

Delavnica je praktične narave, kjer bo vsak udeleženec skozi praktično delo spoznal in se naučil tehnike, ter se tako izuril v branju svinca. 

S starodavno tehniko imamo tako še dodatno orodje za pomoč vsem, ki trpijo zaradi strahov, nočnih mor, travm, urokov, neglede na njihovo starost. 

Za udeležbo na delavnici potrebujete določen material, ki ga po dogovoru ob prijavi, lahko nabavite sami ali vam ga nabavim jaz.  

Material: 

  • gorilnik
  • plastičen vrč
  • posoda za topljenje svinca
  • primerna jušna zajemalka 
  • 2x rdeče blago

Svinec za delo dobite na delavnici. 

Zaradi kvalitete izvajanja in učenja tehnike so prosta mesta zelo omejena na majhno število udeležencev. 

Izjemna tehnika oziroma ritual kako odstraniti vse negativne ljudi in jim preprečiti negativne energijske napade, ter zaustaviti njihove namere je tehnika “Rezanja vode”. 

Z ritualom ne da boste samo zaustavili vse kar vam je ali bo poslano, temveč boste tudi prečistili energijo svojega doma, družine in sebe. 

Zaradi njenega izjemnega delovanja, sem se odločila, da jo vsem, ki se bodo udeležili delavnice  PODARIM, zato zanjo ni potrebno nobeno doplačilo. 

Za ves potreben material za izvedbo rituala na delavnici, je poskrbljeno.