Podarjam ti brezplačen darilni bon za 15 min neurolight seanso – fitnes za možgane.

Vse kar moraš narediti je, da rezerviraš svoj termin na darja@sofijarelaks.si in dopišeš kodo BRAINFIT.

Vsaka oseba lahko koristi le EN darilni bon.

Ob rezervaciji dopiši termin, ki ti najbolj ustreza, da se lažje uskladiva.

Kaj je NEUROLIGHT SEANSA?

Neurolight je visoko tehnološko razvita naprava, ki prebuja “speči” neaktiven del možganov. Ne samo, da jih lahko nadgradiš, ampak z njo tudi odpraviš čustvene blokade in to brez težavnih procesiranj.

Svetloba, ki jo naprava oddaja, medtem, ko ležiš sproščeno na masažni mizi z zaprtimi očmi, je popolnoma bela. Toda tvoji možgani proizvedejo barve, oblike, vzorce, slike, doživljanja, ….. Vse je odvisno od stopnje razvitosti zavesti in kapacitete možganov. Da je doživetje še bolj intenzivno se seansa podpre z zvočnimi kompozicijami, ki pospešujejo celoten proces.

Tako se z nekaj obiskov znebiš: strahov, travm, žalosti, napetosti, stresa, jeze, depresije, paničnih napadov, anksioznosti…. Ter nadgradiš kreativnost, spomin, fokus, motivacijo, povezanost s seboj, intuicijo……

Na voljo je 100 različnih programov.

Za vsakega posameznika se sestavi program poteka seans. Vedno se prične na prvem obisku z 15 min seanso, pri drugem obisku dve 15 min različne seanse zaporedoma – 30 min in tretji obisk tri krat po 15 min različnih seans. Vsak naslednji obisk je nato tri krat po 15 min – 45 min.

Darja je faca. 🙂 Prijetno predaja, prizemljeno, direktno, jasno, odločno. Te brcne v rit z zlatimi copatki. 😉 Ima veliko srce in res želi, da vsak dojame, da je vse v njem! Priporočam vsem, ki želite prijateljsko podporo na vaši poti. 🙏🌟🌈
Darya
Close Menu
×
×

Cart

PRENOS BREZPLAČNE MEDITACIJE